Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 29 Julai 2015

Beg Colorland yang menarik untuk mereka yang ada anak kecil !

 

Yeayy.. aku ada dah ! Beg yang boleh isi lampin,  pakaian anak anak , botol air serta susu untuk memudahkan aku travel ke sana sini dengan lebih bergaya gituuu .. hehee ..

image image 

Ada banyak lagi corak dan warna. Aku berkenan dengan warna merah. Senang nak cam gitu.. hehehe .. Selesa dan mudah nak uruskan.

Di page Suzi kids collection ada banyak lagi pilihan :

imageimageimageimage

image

image

Nak tahu dengan lebih lanjut ? Mudah jer..

Instagram : https://instagram.com/suzikidscollection/
Facebook : https://m.facebook.com/suzikids
Whatsapp : 0123912404

7 komen :

Salina Johari berkata... [Reply to comment]

serious menarik...simple...ruang pun luas...leh try ni..

Lyssa Faizureen berkata... [Reply to comment]

alaa . comel nye . nak yg bunga2 tuuu

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

memang tergoda tengok

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Bagi yang belum ada baby..boleh beli juga ni..buat hadiah kepada kawan kawan yang bakal dapat baby..serious cantik..**ok lipat tangan kat dada..mengaku..saya jeles..huhu

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

cantik dan simple

mizz yatiey berkata... [Reply to comment]

cantik cantik, yg merah tu pun dah cukup cantik...i pun berkenan heee

sa'adah by atiehilmi berkata... [Reply to comment]

lwpas tengok entri nih.. maka.. berlakulah proses pujuk memujuk encik suami untuk dapatkan handbag baru ni.. hee~

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI