Belajar setting kamera di malam hari !

 

Cara cara yang betul untuk mengendalikan mirrorless camera. Nasib baik aku rajin gi singgah Sony Centre. Maka dapat la satu risalah tips atau teknik kendalikan Sony Alpha6000 dan boleh digunakan untuk Sony Alpha5100.

Lama dah nak studi tapi tak berkesempatan. Maklumlah , nak jaga anak lagi ..kan ? Bukan semudah itu je..

image

Hurm… Banyak rupanya yang aku tak tau tapi pura pura tau ! Nasib baik laa 2 jam aku malam ni digunakan mengodek kamera aku.. Dan hasilnya..

“ Ohh.. boleh rupanya ? “

“ Laaa.. ingatkan tak boleh ? “

Dan macam macam lagi yang aku tak tau , aku tau tapi kena godek lagi laa.. Hurmm .

imageimageimage

Adehh… Banyak lagi nak kena godek ! Kena ada bilik sendiri la pasni.. Ecececehh.. konon la yer ? Huhu..

Tiada ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009