Bila dapat email dari AirAsia !

 

Email masuk.. ‘From’ AirAsia ! Hurmm…

image

Trip ke USJ ??? Huk alohhhh.. Takkan nak ke USJ , Subang kot ? Apa ada kat sana lak ? Tak mustahil ok ! Tempat menarik yang aku tak tau tapi kenapa offer kat aku ??? Aku nak gi Jepun !! Teringin lama dahhhh !!! Huwaaaa…

Aku pun baca la email tuuu.. Maklumlah , tak pakai spek sambil baca.

Invitation: AirAsia X's Familiarisation Trip to Universal Studio Japan

Hapaaaa ??????? Jepun ??? Mengeletar kepala lutut aku ! Macam tak percaya jer apa yang aku baca !

Dear 

​Ben Ashaari​

AirAsia X, the low-cost long-haul affiliate of AirAsia is collaborating with Universal Studios Japan (USJ) in Osaka for a familiarisation trip from 24th - 28th September 2015 (5D/4N). ​

Together with Universal Studios Japan, we would like to highlight AirAsia X's flights to Osaka, Japan as well as showcase the home of the only Harry Potter theme park in Asia to you and your blog readers and social media followers.​

We would like to extend an exclusive invitation to you to join us on this familiarisation trip and kindly see below for the tentative flight schedule and itinerary for your reference: 

 

Fuiyoooo ! G Osaka tuuuuu !!!

Qhalifff ..Zahra ????

Tak pe la.. daddy cuti rehat sat nooo ! Asik keje …keje .. kejee ! Tekanan darah pon dah melambung tinggi balik !

Osakaaaaa !! Tunggu Ke Hadiran Kuuuuu !! JPOP la pulak ! KPOP dahhh… hehehehe…

Tercapai impian aku walaupun belum jejakkan kaki ke sana lagi ! Tinggal nak Tour Eropah je lagi ! Huhuhu..

27 ulasan:

  1. Wah, bestnya! Rezeki abg ben ke jepun! Wah! Tahniah!

    BalasPadam
  2. raya tu ben....wuhooo..tapi trip free ke Jepun tu...

    BalasPadam
  3. pssst, dy ajak followers tu, nk join boleh? huhu~

    tahniah...smg semuanya baik2 saja..... ~

    bercuti rehatkan minda dan jiwa, hehehe~

    USJ tuuu, sy USS pun belum penah g lagii, ahaks

    BalasPadam
  4. Huk!!! Huk!~!!
    tak mampu kata apa2 lagi memang best sgt ni...

    BalasPadam
  5. best best! . selamat berholidayyy aben.

    BalasPadam
  6. Tahniah..sonok dpt free melancong ke obersee ;)

    BalasPadam
  7. Tahniah bro, mmg rezeki as a full-time blogger. Mcm sy ni penjawat awam, terpaksa berdikit2 menyimpan utk bawak family tgk negara orang...huhu.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah tahniah abg ben..manfaatkan sebaiknya..

    BalasPadam
  9. Trip ke tanah haramain xde ke ben?jepun, europe jerr..

    BalasPadam
  10. Rezeki berblog..tahniah bro ben..

    BalasPadam
  11. tahniah bang ben...best tu..nak ke jepun jugak..

    BalasPadam
  12. Awesome dpt pergi sana dgn airasia...

    BalasPadam
  13. bestnya dapat offer jenjalan gtu...huuhu...nak itottt

    BalasPadam
  14. Tahniah, rezeki datang mencurah-curah....jalan dapat duit jugak masuk.

    BalasPadam
  15. Tahniah bro..jangan lupa amik autograph takashi sorimachi aka great teacher onizuka..

    BalasPadam
  16. hahahah tergelak kejap bila baca USJ subang..kikiki tahniah aben!

    BalasPadam
  17. fulamak ..tahniah saudara Ben ! ..murah rezeki dapat g trip ke USJ =) doa doa rezeki saya plak menyusul lpas ni =)

    BalasPadam
  18. TAHNIAH BEN
    Semoga dikurniakan rezeki yang murah dan sentiasa berpanjangan!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI