Sedap ke Nasi Lemak Segera Salees Food ni ?

 

Wahhhh.. Pertama kali aku mencubanya ! Ni pon sebab aku dapat hamper dari bengkel bersama Wawa Idris , baru baru ni. Nampak menarik tapi lom berkesempatan nak mencubanya.

Dan tadi.. aku tengah boring. Qhaliff lak dok ikut bontot aku ke sana sini.. aku ternampak Nasi Lemak Segera keluaran Salees Food.

DSC01034

Baca arahan.. dan .. mudah je rupanya !

DSC01043

Ikut je apa yang dia suruh buat.. Tak sampai 10 minit pon , dah settle ! Sapa sapa yang teringin nak makan nasi lemak malam malam buta tapi malas nak masak atau keluar rumah , sila simpan banyak banyak stok ni ! Hehehehe..

DSC01032 DSC01035imageDSC01039DSC01040

Gaulkan .. dan boleh makan dah ! Nak lagi sedap , leh letak telur mata kerbau.. hahahaha …

DSC01041

Nampak simple kan ? Tapi serius sedap ! Hahahha.. Aku terus berenti makan dan update dalam blog.. semata mata nak berkongsi dengan korang ! Huhuhuh…

Ok, nak sambung makan..

16 ulasan:

  1. Uish..produk terbaru ke ni abg ben? Fuh, nampak sedap nih!

    BalasPadam
  2. terus rasa lapaq..tak payah panaskan dah erk..t nak beli la

    BalasPadam
  3. nak cari!! nak travel senang ni..

    BalasPadam
  4. wahh siap ade ikan bilis bagai.. bagus!

    BalasPadam
  5. nampak sedap. idea bernas dan canggih :)

    BalasPadam
  6. nampak mudah dan menyelerakan jugak...

    BalasPadam
  7. Mak aihhhh, nasi lemak segera pun ado...?

    BalasPadam
  8. pergh...menggoda!! tergoda!! terus lapa balik ni

    BalasPadam
  9. pergh...menggoda!! tergoda!! terus lapa balik ni

    BalasPadam
  10. yes. terbaik kalau nak travel :)
    mudah anak2 nak makan.

    BalasPadam
  11. Baguslah, biasa dengar mee segera, kali ni nasi lemak segera. Boleh buat stok ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009