Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 8 September 2015

Sedap ke Nasi Lemak Segera Salees Food ni ?

 

Wahhhh.. Pertama kali aku mencubanya ! Ni pon sebab aku dapat hamper dari bengkel bersama Wawa Idris , baru baru ni. Nampak menarik tapi lom berkesempatan nak mencubanya.

Dan tadi.. aku tengah boring. Qhaliff lak dok ikut bontot aku ke sana sini.. aku ternampak Nasi Lemak Segera keluaran Salees Food.

DSC01034

Baca arahan.. dan .. mudah je rupanya !

DSC01043

Ikut je apa yang dia suruh buat.. Tak sampai 10 minit pon , dah settle ! Sapa sapa yang teringin nak makan nasi lemak malam malam buta tapi malas nak masak atau keluar rumah , sila simpan banyak banyak stok ni ! Hehehehe..

DSC01032 DSC01035imageDSC01039DSC01040

Gaulkan .. dan boleh makan dah ! Nak lagi sedap , leh letak telur mata kerbau.. hahahaha …

DSC01041

Nampak simple kan ? Tapi serius sedap ! Hahahha.. Aku terus berenti makan dan update dalam blog.. semata mata nak berkongsi dengan korang ! Huhuhuh…

Ok, nak sambung makan..

16 komen :

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

Uish..produk terbaru ke ni abg ben? Fuh, nampak sedap nih!

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

terus rasa lapaq..tak payah panaskan dah erk..t nak beli la

yoorin melacolea berkata... [Reply to comment]

nak cari!! nak travel senang ni..

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

harus mencuba ni

jasmarina jasni berkata... [Reply to comment]

wahh siap ade ikan bilis bagai.. bagus!

noorhaidaz eyda berkata... [Reply to comment]

nampak sedap

~wani~ berkata... [Reply to comment]

nampak sedap. idea bernas dan canggih :)

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

nampak mudah dan menyelerakan jugak...

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Mak aihhhh, nasi lemak segera pun ado...?

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Menarik! Nanti nak try....

Ecah Shafiee berkata... [Reply to comment]

pergh boleh try ni..nampak menarik

Khasiat amalkan makanan sunnah

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

pergh...menggoda!! tergoda!! terus lapa balik ni

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

pergh...menggoda!! tergoda!! terus lapa balik ni

muhammad nizam berkata... [Reply to comment]

good stuff ni utk travel2 ...

adianiez AIDA berkata... [Reply to comment]

yes. terbaik kalau nak travel :)
mudah anak2 nak makan.

Nurul Syuhaida Mustafa berkata... [Reply to comment]

Baguslah, biasa dengar mee segera, kali ni nasi lemak segera. Boleh buat stok ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI