Gardenia Delicia Hazelnut lebih sedap dari Nutella !

 

Selamat Tinggal Nutella ! Akhirnya tak perlu lagi dah beli roti coklat Gardenia. Beli jer  roti buku Gardenia dan Gardenia Delicia Hazelnut . Makanlah sepuas-puasnya !

Qhaliff dan Zahra mengilainya. Hehehehe.. Aku tak leh. Nanti gemuk woiiii !

image

Inilah dia coklat yang menjadi kegilaan ramai ! Tapi dia low profile jer. Mungkin takut kehabisan stok di pasaran ???

Dan lihatlah coklatnya ! Fuhhh… memang terbaiklah !

image

image

Lihatlah kesannya..

image

Harga , jauh lebih murah dari Nutella. Dan boleh didapati di kedai kedai yang ada jual roti Gardenia.. Dan ada dua perasa. Satu lagi Milky Chocolate. Tak rasa lagi yang tu.. Heeee…

7 ulasan:

  1. Memang sedap pun.Boleh sama level dgn brand Nutella.Hazelnut lg sedap dari Milky Choc tu.

    BalasPadam
  2. Menarik ni abang ben. dah tak payah beli nutella mahal2 lagi. jimat sikit duit, rasa pun lebih kurang je rasanya.

    BalasPadam
  3. Packaging pun comey jer. Tapi mesti susah nak dapat kat Sarawak. Huhu.

    Jom masuk bloglist saya, http://lynk.my/w1cm

    BalasPadam
  4. Hahaha comel je model tu. Betul ni abang ben, saya sokong, memang sedap pun, harga pun lebih murah.

    BalasPadam
  5. xtau la kenapa tekak sy rse nutella lg best...last year penah try beli tp rse xsedap..coklat dia muak..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009