Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 20 Februari 2017

Gardenia Delicia Hazelnut lebih sedap dari Nutella !

 

Selamat Tinggal Nutella ! Akhirnya tak perlu lagi dah beli roti coklat Gardenia. Beli jer  roti buku Gardenia dan Gardenia Delicia Hazelnut . Makanlah sepuas-puasnya !

Qhaliff dan Zahra mengilainya. Hehehehe.. Aku tak leh. Nanti gemuk woiiii !

image

Inilah dia coklat yang menjadi kegilaan ramai ! Tapi dia low profile jer. Mungkin takut kehabisan stok di pasaran ???

Dan lihatlah coklatnya ! Fuhhh… memang terbaiklah !

image

image

Lihatlah kesannya..

image

Harga , jauh lebih murah dari Nutella. Dan boleh didapati di kedai kedai yang ada jual roti Gardenia.. Dan ada dua perasa. Satu lagi Milky Chocolate. Tak rasa lagi yang tu.. Heeee…

7 komen :

Belogs JM berkata... [Reply to comment]

sedap...

Irna Nurasikin berkata... [Reply to comment]

Memang sedap pun.Boleh sama level dgn brand Nutella.Hazelnut lg sedap dari Milky Choc tu.

Seorang Syed berkata... [Reply to comment]

Menarik ni abang ben. dah tak payah beli nutella mahal2 lagi. jimat sikit duit, rasa pun lebih kurang je rasanya.

Mommy Muhaimin berkata... [Reply to comment]

Packaging pun comey jer. Tapi mesti susah nak dapat kat Sarawak. Huhu.

Jom masuk bloglist saya, http://lynk.my/w1cm

Noor Maizan berkata... [Reply to comment]

Hahaha comel je model tu. Betul ni abang ben, saya sokong, memang sedap pun, harga pun lebih murah.

mas saari berkata... [Reply to comment]

Pernah makan, memang sedap!

Ar Eirza Japar berkata... [Reply to comment]

xtau la kenapa tekak sy rse nutella lg best...last year penah try beli tp rse xsedap..coklat dia muak..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI