Brownies sedap untuk anak anak dari BNA BROWNIES

by - November 17, 2021

Zahra dan Aariz , peminat brownies di rumah aku ni. Kalau ada, memang tak henti henti nak makan. Aku pulak, nak beli brownies ni kena tengok testimoni dari para pembeli. Setakat ni , Alhamdulillah.. berbaloi baloi kesedapannya. 

Terbaru , aku cuba dari BNA Brownies selepas tengok di Facebook dan Tiktoknya. Tergoda gak la nak rasa. Walaupun aku jaga badan tapi sesekali makan, apa salahnya kan ? Heee.. Jangan sampai tolak semua yang Halal. Sesekali layan.. tak salah pun. 

Bila beli makanan secara online terutama jenis jenis yang mudah rosak ni, aku amatkan pentingkan kualiti pengeposannya. Ada pernah yang aku beli.. sampai di tangan.. abis rosak bagai ! Sayanglah kan. Walaupun sedap tapi tak leh nak bergambar dengan makanan tu. Hehehe... kan kan ?

Bila sampai barang melalui courier ni  , perkara pertama kena buat ialah... bersihkan terlebih dahulu. Jangan lupa sabun tangan selepas pegang yer. Pastikan jadi amalan setiap kali memegang barangan dari luar. Huhu.. Covid 19 masih menganas. 

Oh ya.. selepas buat order direct , memang cepat sampai. 




Walaupun dah beberapa kali rasa , yang ni aku rasa cam.. senang nak dikemudikan. Hahaha.. Nak potong pun mudah. Dia nampak macam dah kering gitu tapi bila dah masuk mulut.. woww ! Sedapnya ! Terus aku menjauhkan diri.. Hahaha.. Takut aku makan abis semua. Ditambah lagi ada dipping sauce ! Memang berhantu la.. 

Aariz dan Zahra terus 'berumah' atas meja. Mintak aku potong.. diorang je makan. Aku dah simpan skit untuk wife. Kang kempunan dia lak.  Ternyata memang berbaloi la makan. Alang alang nak makan , biar sedap ! Kan kan ? 





Tergoda ? Boleh beli terus  di : 60106551286 dan shopee.com.my/bna.brownies

You May Also Like

3 comments

  1. memang best brownies by bna... chewy n less sweet... 😋😋😋

    BalasPadam
  2. CANTIK kedut dia. Nampaknya, tak manis tu. Exclusive tu penting. Bagus orang nak cam dia punya produk

    BalasPadam