Bila pipi si anak digigit nyamuk !

by - November 30, 2021


Terpandang pipi dia. Merah lain macam ! Tapi dia tak mengaru. Aku panggil dia dan membelek pipi dia. Hurm... pipi gebu dia dah dinodai dek si nyamuk. Semalam , di pangkal leher dia. 3 das gak la kena. Terus aku suruh dia gi amik gel mandian Azyma Care. Terus dia bangun dan ke tandas. 

Kemudian dia kembali. Tersengih sengih. Terus aku pam sekali. Kemudian aku calitkan pada pipi dia. Semalam , aku buat begitu gak dan setakat ni , Alhamdulillah... berkesan untuk hilangkan kegatalan akibat digigit nyamuk tu. 

Yaa... aku sendiri gunakan bila kegatalan pada kulit. Jika tidak, memang mengaru je la jawabnya. Kesannya.. melecet dan kemudian berparut ! Nasib baik ada Azyma Care. Begitu juga jika Zahra atau Qhaliff alami masalah kulit gatal. Bukan sebab alergik tapi kerana digigit serangga halus. Tak tau la dari mana diorang datang tapi bila dah kena gigit tu.. hurmm..

Kenapa aku 'lebihkan' Azyma di rumah aku ni ? Pertama.. kandungan dia yang unggul tu ! Kalau korang baca di web Azyma , korang akan faham. Kedua , bau dia selepas mandi. Memang harum dan menyegarkan. Kalau lepas workout kat gym tu.. balik rumah , mandi.. segar dan lena bila tidur ! 






Yer.. memang terbaik ! Sekarang ni Azyma bukan sekadar produk beli di online je. Dah ada di banyak farmasi dalam negara kita. Malah mereka sedang mengembangkan sayap ke negara negara jiran. Itu tandanya produk mereka bukan sebarangan. Bagi yang pernah cuba , mesti akui punya. 

Boleh dapatkan Azyma Care di www.azymacare.com atau farmasi farmasi terpilih. Nak beli melalui agen pun mudah. Ikut kerajinan korang la tapi yang pasti.. belian tu memang berbaloi !

 

You May Also Like

0 comments