Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 16 Jun 2015

Keselesaan adalah keutamaan !

 

Lama aku tak beli seluar jeans Levi’s. Rasanya dekat 5-6 tahun gak la.. Kenapa aku tak beli ? Sebab harganya laaa.. Kalau dulu aku beli , aku beli yang straight cut. Jenis 521. Harga hampir dalam RM200. 501 , bukan feveret aku. Tak suka yang ketat ketat.. senak wehh ! Hahaha..

Lepas pada tu , aku berjinak dengan Camel dan Lois. Harga agak murah berbanding Levi’s tetapi bagi aku , kain serta cutting Levi’s memang terbaik bagi aku. Amat selesa sungguh..

Dan malam tadi , aku ke Alamanda untuk beli sehelai seluar jeans Levi’s setelah bertahun dok pikir.. nak beli ke tak ! Hahahha.. Kali ni aku terpaksa beli sebab esok ada sesi fotografi. Kena tampil dengan penuh bergaya gituuu.. hehehe .. Kena jaga la kan ? Takkan nak main belasah jer.. Hurmm..

image

Alang alang membeli.. aku beli sekali tali pinggang. Tali pinggang sekarang ni , dah berusia 9 tahun.. hehehe.. Lama ok !! Aku guna Levi’s gak wooo .. Nampak tak permainan dia ? Ha… Tahan lasak gituu..

image

Size 36 ? Hehehe.. Lama dah aku maintain size ni.. Aku boleh je pakai 34 tapi lemak agak terkeluar la.. Hahahaa.. Segan la woiiii ! Apa gile tayang lemak kat orang ramai.. Huhuhuh..

Seluar.. baju dan tali pinggang.. dekat dekat.. Hurm… Malas nak kira ! Kalau kira , memang stress ! Ni beli pon bukan suka suka punyaa.. Terpaksa ok !

5 komen :

Fendi Rocka berkata... [Reply to comment]

body maintain bro

izzeyda berkata... [Reply to comment]

sekali sekala reward diri apa salahnya..

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow abg sado

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Barang branded mahal utk long term use mmg berbaloi sgt2 beli.

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

hehe... it's ok BA... janji berbaloi dh lama tak belikan... Allah yg bagi tu, klu x BA takkan beli.... hope photoshoot berjalan lancar....

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI