Jika anda ada anak dan perlukan beg !

 

Hari tu aku ada beli beg Deuter. Beg tu untuk aku isi barang barang aku. Tetapi wife dah mula letak lampin pakai buang..baju anak anak dan juga botol susu.. Aiseyman.. Beli mahal mahal , maka gitu lak kegunaannya.. Rugi rugi.. Tak comel lak tu.. hahaha ..

Dan hari tu aku ternampak rakan blogger aku update satu entri mengenai  beg khas untuk letak barangan baby kecil dan besar ni ! Haaaa..

image

image

Dan hari ni , aku jumpa tuan punya kedai online.. En.Najmi di Alamanda.. Dan dia bawak banyak beg untuk aku tengok.. Huhuhu.. Semua cun cun belaka !

Aku memang berkenan warna ni..

image image image

Amacam ? Cun kan ?

image

Tapi aku tak amik color ni..Aku amik color lain ! Hehehe.. Tunggu aku update dalam entri lain yer..

Bagi yang berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke Facebook Suzi Kids Collection atau instagramnya , Suzi Kids Collection.

Ada banyak jenis beg dan pilihan…

image

4 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.