Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 23 Julai 2015

Jika anda ada anak dan perlukan beg !

 

Hari tu aku ada beli beg Deuter. Beg tu untuk aku isi barang barang aku. Tetapi wife dah mula letak lampin pakai buang..baju anak anak dan juga botol susu.. Aiseyman.. Beli mahal mahal , maka gitu lak kegunaannya.. Rugi rugi.. Tak comel lak tu.. hahaha ..

Dan hari tu aku ternampak rakan blogger aku update satu entri mengenai  beg khas untuk letak barangan baby kecil dan besar ni ! Haaaa..

image

image

Dan hari ni , aku jumpa tuan punya kedai online.. En.Najmi di Alamanda.. Dan dia bawak banyak beg untuk aku tengok.. Huhuhu.. Semua cun cun belaka !

Aku memang berkenan warna ni..

image image image

Amacam ? Cun kan ?

image

Tapi aku tak amik color ni..Aku amik color lain ! Hehehe.. Tunggu aku update dalam entri lain yer..

Bagi yang berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke Facebook Suzi Kids Collection atau instagramnya , Suzi Kids Collection.

Ada banyak jenis beg dan pilihan…

image

4 komen :

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

tgh cri2 jugak beg cmni

safurara berkata... [Reply to comment]

kalau ada next baby! boleh masuk wishlist ni!.hehe

Dunia Zumal berkata... [Reply to comment]

Memang cun betul beg nie ^-^

kak gojes berkata... [Reply to comment]

wah...cantik beg tu...ok nak g tgok ig suzi la

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI