Jika anda ada anak dan perlukan beg ! - BEN ASHAARI

Jika anda ada anak dan perlukan beg !

 

Hari tu aku ada beli beg Deuter. Beg tu untuk aku isi barang barang aku. Tetapi wife dah mula letak lampin pakai buang..baju anak anak dan juga botol susu.. Aiseyman.. Beli mahal mahal , maka gitu lak kegunaannya.. Rugi rugi.. Tak comel lak tu.. hahaha ..

Dan hari tu aku ternampak rakan blogger aku update satu entri mengenai  beg khas untuk letak barangan baby kecil dan besar ni ! Haaaa..

image

image

Dan hari ni , aku jumpa tuan punya kedai online.. En.Najmi di Alamanda.. Dan dia bawak banyak beg untuk aku tengok.. Huhuhu.. Semua cun cun belaka !

Aku memang berkenan warna ni..

image image image

Amacam ? Cun kan ?

image

Tapi aku tak amik color ni..Aku amik color lain ! Hehehe.. Tunggu aku update dalam entri lain yer..

Bagi yang berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke Facebook Suzi Kids Collection atau instagramnya , Suzi Kids Collection.

Ada banyak jenis beg dan pilihan…

image

4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.