Abang Long Qhaliff ! - BEN ASHAARI

Abang Long Qhaliff !

 

Hurm.. Sememangnya dia dah layak jaga adik dia ! Kecuali bila kat tv ada cerita kartun best ! Hurmm… lupa dah semuanya ! Tak leh disuruh apa apa melainkan tutup tv tu dulu.. heheh..

“ Qhaliff ..buaikan adik ! Daddy nak buat susu.. “.

Dia akan jaga la adik dia… atau bila aku gi tandas , aku mintak Qhaliff jangan kasi Zahra usik home teater ! Huhu.. Tak leh caya biarkan si Zahra seorang diri ! Leh tunggang terbalik ruang tamu !

image

Tapi yang pasti.. Qhaliff takkan beralah pada sesuatu yang dia punya terutama mainan ! Hurmm.. Memang akan berebutlahhh punya ! Dan Zahra pulak , apa yang abang dia main , tulaa yang dia nak ! Pening aku ! Macam dapat anak kembar lak..

Agaknya dah boleh kot no 3 ??

6 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.