Berkorban di Suami Masak Apa Hari Ini @SMAHI pun best gak !

by - Julai 02, 2020

Terbaca keratan akhbar yang sengaja diviralkan oleh insan insan tertentu atas niat mendapatkan populariti , baru baru ni ! Ternyata memang mendapat feedback positif dari mereka yang berhati mulia. Fuh. gitu ! Untunglahhh..

Keratan apa ? Hurm.. Tak tau ke ? Adoi... korang duduk mana ni ???? Dok main Tik Tok eh ? Ke layan Twitter lebih nehhh ! Hahaha.. Gurau gurau ! Tak kisah la kat mana korang lepak janji apa yang dibuat tu , baik manfaatnya.. Kan kan ? Pergh.. baik nasihat aku. Heee.

Ok.. meh aku story mory skit !


Kalau nak baca edisi panjang , boleh tengok di artikal Berita Harian ni.. Kalau malas nak baca sana , leh sambung baca kat bawah ni. Haaa.. aku dah cut ! Terus ke point utama. Hahahaa.. Kesimpulannya, kalau korang berminat nak turut serta berkorban pada tahun ni, korang boleh join lakukan di SMAHI jer. Tranfer duit dan diorang uruskan semua. Mudah gitu kan ?


Antara pakej yang SMAHI tawarkan ialah ;

BK1 - 🐂
Berat seekor lembu 200kg - 220kg
Harga : RM799/bhgn (Tambahan RM100 bagi pengagihan kepada asnaf)

BK2 - 🐂
Berat seekor lembu 230kg - 270kg
Harga : RM899/bhgn (Tambahan RM100 bagi pengagihan kepada asnaf)

BK3 - 🐂
Berat seekor lembu 280kg - 330kg
Harga : RM999/bhgn (Tambahan RM100 bagi pengagihan kepada asnaf

BK Kambing 🐐
Berat seekor kambing 30kg - 35kg
Harga :  RM1199/ekor (Tambahan RM100 bagi pengagihan kepada asnaf)

BK Premium Sado 🐃
Berat seekor lembu 600kg - 800kg
Harga : RM2799/bhgn (Tambahan RM200 bagi pengagihan kepada asnaf)

Semuanya diuruskan oleh pihak SMAHI secara sistematik, bersih dan ianya sangat mudah, anda boleh menyertai program korban ini dicawangan-cawangan AEON atau melalui online di www.smahi.my mulai 29 Jun 2020.



Sooo.. buat brotherhood sekalian , apa lagi ? Meh sokong projek korban SMAHI ni ! Kata brotherhood gitu ! Hahaha... Jom jom !



You May Also Like

6 comments

  1. kena bagi tau kat suami saya ni ada group ni..sebab memang hari2 incik suami yg memasak

    BalasPadam
  2. bagus2 kaum suami boleh masak2 pula lepas ni...surely, suami masak lagi best!

    BalasPadam
  3. Bagus group yg ada program bermanfaat macam ni...

    BalasPadam
  4. Laki kita tak join.. Mcm nk suruh dia join je.. Hahaha

    BalasPadam
  5. Bagusnya buat program macam ni

    BalasPadam
  6. Bagusnya buat program macam ni

    BalasPadam