Azyma Care maju selangkah demi selangkah. Bakal bersaing dengan jenama terkenal dunia !

by - September 10, 2020

Bagi korang yang belum pernah guna gel mandian Azyma Care ni , aku memang syor sangat korang guna. Terutama bagi mereka yang ada masalah kulit sensitif , digalakkan mencuba Azyma Care ni. Aku sendiri dah jadi pengguna setia Azyma Care ni.  Dulu , korang pun tahu aku guna produk apa kan ? Hehehe.. Bertahun aku setia dengan Cosmoderm tapi selepas 'berkenalan' dengan Azyma Care, aku memang jatuh cinta. Warna dan botolnya pun cukup aku suka. Memang berkualiti sangat. 

Azyma Care adalah produk Muslim Halal keluran bumiputera 100% yang mana mengunakan bahan bahan yang mutu tinggi.  Dan aku suka sangat baunya yang harum. Heeehhe.. Memang mandi , terasa selesa sangat la.. 

Sekarang , korang boleh nampak Azyma Care ni di mana mana saja dah. Agen dah masuk serata Malaysia. Order je melalui Whatsapp , dah boleh dapat. Atau di Kelantan, ada jual di farmasi farmasi terpilih. InshaAllah, bakal masuk ke semua farmasi terkemuka di Malaysia. Maka senang nak cari. 







Maklumat lanjut mengenai produk Azyma Care ni , korang boleh tengok di laman web Azyma Care. Kat situ segala info ada. Korang hanya perlu membacanya saja. Kalau tak faham , atau nak baca testimoni dari aku sendiri , aku pernah tulis satu tika dulu.. Jap aku cari.. tak jumpa pulak entri tu. Aku ingat lagi puncanya.. Masa tu berjalan lama sangat dengan menggunakan stokin kain apa tah.. gatal semacam jadinya. Maka aku garuk laa.. memang layan laa ! Tapi makin garuk makin menjadi ! Hilang punca aku. Teringat dek aku bawak Azyma Care, terus aku sapu kat kaki.... biarkan beberapa minit pastu basuh.. Alhamdulillah , ok ! Sejak tu, Azyma Care memang jadi peneman setia ! Korang nak percaya atau tidak , terpulang la. Hahaha.. Bagi yang dah cuba, memang akan jatuh cinta punya.

Web : Azyma Care.

You May Also Like

6 comments

  1. tahniah azyma produk berkualiti boleh pergi jauh ...

    BalasPadam
  2. Menarik ni, sy pn ad mslh gatal2 kulit...teringin nak cuba

    BalasPadam
  3. Tahniah Azyma. Aritu ada nampak papan tanda dia.

    BalasPadam
  4. I also read many good reviews about their body shower, will check out their products.

    BalasPadam