EYES VISION GROUP , kedai cermin mata bukan saja murah tapi..

by - September 13, 2020


Banyak kedai cemin mata di Kuala Lumpur ni. Banyak yang murah tapi nak jumpa kedai yang bagus ketika menjual dan juga seleps menjual tu susah... ada tu ada.. tapi tak banyak yang ada. Maksud aku, andai kata cemin korang tu bila dah pakai tak sesuai.. korang boleh kembali dan dapatkan khidmat nasihat dari mereka.. atau bingkai rosak , korang boleh dapatkan bingkaikan baru yang sama dengan harga yang ada diskaun dan sebagainya. 

Kalau korang pelanggan setia , lagi senang nak cerita tiap kali ke sana.. Hee.. tak payah kad membeship bagai.. tunjuk je muka dan spek yang pernah korang beli kat sana.. nah , senang cerita ! Macam kawan aku la.. dia baru je buat spek kat situ , tapi rezeki kurang baik.. dia kehilangan spek baru dia tu. Brand gempak la tu.. Haa, mau teriak la jap dia.. Huuh.. Tapi jika dia ke sana untuk dapatkan spek baru , boss kedai tu dah ready kasi harga menawan lagi tertawan untuk dia.. Maklumlah, bukan sekali dua dia buat spek kat situ.. Tahun ni saja 3 kali dah dia ke sana untuk beli spek.. Giler murah katanya ! 

Terletak di Sungei Wang Plaza , Bukit Bintang , nak ke sini selepas PKP , sangatlah tidak menyusahkan hidup. Dulu ketika pelancong luar boleh masuk Malaysia , sini memang padat la. Menangis nak masuk Bukit Bintang tapi sekarang , dah ok ! Hehehehe.. Maka nak ke sini , pada hari cuti pun senang je.. Tak perlu tempuh kesesakkan jalan raya gitu. 

Kenapa aku suka syorkan kedai ni pada korang , harga spek kat sini tak selindung selindung punya harga.. Nak lebih mudah bila berurusan kat sini, bagitau je apa masalah korang , bajet dan juga spek camana korang nak ! Haa , inshaAllah boleh mereka selesaikan. Tapi jangan la bawak RM100 pastu nak beli spek berjenama antarabangsa pulak pastu claim aku tipu ! Tapi pun nak dapatkan yang bingkai tahan lasak lagi gempak ! Haa , memang idok ler nak oiii ! Ikut kemampuan kita la.. Ok ? 

Kalau nak lagi murah , ajak la kawan kawan gi buat spek sekali.. Banyak diskaun leh dapat. Heheee..

Whatsapp : 0163636464 ( Mr.Jun )
Instagram : Eyes Vision Group 
Lokasi :  Ground Floor G-096, Sungai Wang Plaza, Plaza Bukit Bintang, 55100, Kuala Lumpur



You May Also Like

3 comments