Kerana Cendawan Susu Harimau , aku beli 2 botol Eskayvie Diffenz !

by - Disember 02, 2021

Dah banyak kali aku dengar pasal Eskayvie Diffenz ni. Tapi aku tak tergoda ! Hahaha.. Bagi aku, jika produk tu guna artis sebagai duta dia.. maka bagi aku ianya lebih pada strategi pemasaran. Tapi akhirnya, aku beli gak ! Kenapa ??? 

CENDAWAN SUSU HARIMAU ! 

Kenapa dengan cendawan susu harimau ? Kita tau sekarang ni virus covid 19 menyerang sistem pernafasan kita. Bermula dengan selsema kemudian batuk ! Jika berlarutan , memang bahaya sangat pada kita. Antaranya paru paru dan darah akan dijangkiti kuman. Ramai dah kena. Maka disebabkan itulah aku senantiasa mencari produk yang bagus bagus untuk disimpan dan dijadikan stok. Amalkan pun yer.. Heee.. 


Untuk pengetahuan , aku pernah beberapa kali buat review mengenai produk susu harimau ni. Malah pernah ke kilang penyelidikan dan mendengar sendiri al kisah sejarah cendawan susu harimau ni. Memang bagus sangat terutama untuk paru paru. Yer, aku pernah ada masalah dengan paru paru dek kerana aktiviti malam aku ketika muda. Lepak dengan kengkawan yang merokok tanpa henti ! Aku jadi mangsa tapi bukan salah mereka pun. Salah sendiri. Sapa suruh lepak ! Hahaha.. Tak pe.. tu kisah lalu. Yang penting, dah ada ubat untuk paru paru aku tu. Boleh baca di artikal PATUTLAH AKU MAIN...

Ada rakan blogger team #KBBA9 turut mengsyorkan Eskayvie Diffenz ni untuk post covid. Dia yang merupakan Covid 19 Survivor stage 5. Katanya banyak perubahan selepas amalkan terutama dari segi pernafasannya. Sejak tu, iklan Eskayvie Diffenz mula rajin bermain di timeline aku ! Hahaha.. Hampeh tul ! Aku masih tak tergoda ketika ni sebab aku tak nampak Cendawan Susu Harimau tu. Aku baca di ruangan komen... Memang ramai bekas pesakit Covid 19 bagitau bagusnya produk ni selepas mereka amalkan. Bila ternampak part Cendawan Susu Harimau ni la aku terus beli dua botol ! 



Beli terus ! Sehari je tunggu.. pastu dapat dah ! Dengan harga promosi , RM100 untuk dua botol.. aku rasa berbaloi la untuk percubaan buat pertama kali. Ditambah lagi kandungannya bukan saja ada Cendawan Susu Harimau malah turut ada Vitamin C , Vitamin D , Buah Camu dan bagusnya ialah.. rasanya ! Rasa apa ? Blackcurrent gitu ! Anak anak pasti suka punya. Sehari sebijik pun dah memadai. Aku rasa tak perlu amik hari hari pun. Selang sehari atau dua tiga hari pun ok dah. Melainkan jika berkemampuan nak amalkan setiap hari. Maklumlah, sebotol tu ada 30 biji jer. Aku pulak... ada 5 orang. Hehehe.. 

Dan tadi aku dah rasa sebijik. Memang ok la sangat. Aku yang baru lepas workout pagi tadi, terasa segar lepas tu. Ditambah lagi kena hujan ketika brisk walk, terasa cam nak demam.. terus ok dah ! Eh , over pulak claim eh ? Tapi itulah yang aku rasa... Alhamdulillah. 




Kesimpulan... Eskayvie Diffenz ni ok bagi aku ! Bagi mereka yang baru lepas dijangkiti Covid 19, boleh la cuba amalkan selain dari ubatan yang doktor kasi. Semoga cepat sembuh ye. Dan mereka yang sihat tu , tolong jaga SOP yer ! 

You May Also Like

5 comments

  1. Wahhh... Memang terbaik lah. A.Ben pun dah guna Diffenz. Pada yang berminat boleh contact Haida 0175376299. Ejen Sah Eskayvie.

    BalasPadam
  2. Baru dua hari lepas kalau tak silap kawan PC bagitau dia baru mula ambil diffenz ni.

    BalasPadam
  3. menarik..boleh dijadikan ikhtiar amalkan ni

    BalasPadam
  4. first time dengar cendawan susu harimau, macam menarik jer

    BalasPadam
  5. Ya , saya pun dah amalkan. Memang keluar banyak kahak. Boleh beli di link https://eskayvie.com/collections/products/?username=paizahcy

    BalasPadam