Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Julai 2013

Amukan Qhaliff !!

Bangun je tidur … takde keje lain dahhh selain ajak daddy bermain bersama !

Aku kena ikut je dia .. Main kat tangga la.. Nasib baik dapur dia tak gi kaco … Mau penat aku mengutip nanti !

Aku kemas , dia sepahkan .. Aku kemas , dia sepahkan .. Aku rasa dia mmg minat kumpah SEPAH kot ?? Hurm ..

Bila Upin Ipin start kat tv , terus angkat kaki dan lepak depan tv !

Iskh .. iskh  .. iskhhh.. Bila nak baca buku ni ????

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 komen :

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

huhu....semngat tol keluarkn buku dr rak...

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

saje bagi daddy dia kerja lebih masa.. ;)

Mahirah Ridzuan berkata... [Reply to comment]

gaya dia tu cam nak sabotaj ayah dia haha..

ayu zan berkata... [Reply to comment]

qhaliff...lucu.. ;)

adzairdawati makdara berkata... [Reply to comment]

hahahaha qhaliff kasi daddy dia eksesais di bulan posa ni

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

bila besar nanti qhaliff jd budak rajin :)

Muhammad Nizam Shaharuddin berkata... [Reply to comment]

Qhaliff oh qhaliff... gud boy :)

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

jaga2 Qhaliff jgn bg buku hempap kaki & papercut sakittt...:D

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

adoii habis sepah..hihihi

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI