Amukan Qhaliff !!

Bangun je tidur … takde keje lain dahhh selain ajak daddy bermain bersama !

Aku kena ikut je dia .. Main kat tangga la.. Nasib baik dapur dia tak gi kaco … Mau penat aku mengutip nanti !

Aku kemas , dia sepahkan .. Aku kemas , dia sepahkan .. Aku rasa dia mmg minat kumpah SEPAH kot ?? Hurm ..

Bila Upin Ipin start kat tv , terus angkat kaki dan lepak depan tv !

Iskh .. iskh  .. iskhhh.. Bila nak baca buku ni ????

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 ulasan:

  1. huhu....semngat tol keluarkn buku dr rak...

    BalasPadam
  2. saje bagi daddy dia kerja lebih masa.. ;)

    BalasPadam
  3. gaya dia tu cam nak sabotaj ayah dia haha..

    BalasPadam
  4. hahahaha qhaliff kasi daddy dia eksesais di bulan posa ni

    BalasPadam
  5. bila besar nanti qhaliff jd budak rajin :)

    BalasPadam
  6. jaga2 Qhaliff jgn bg buku hempap kaki & papercut sakittt...:D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.