‘Health is Wealth’

by - Julai 25, 2013

 

Assalamualaikum wbt… Pertama-tamanya iolls nak mengucapkan tahniah kepada semua penjawat awam yang bakal menerima bantuan khas kewangan tidak lama lagi…. Uiiii…. Seronoknya uolls…. Yang iolls ni tunggu pertengahan bulan depan laa nak dapat bonus dari Shaklee… ngehngehngeh

Anyway… dalam pada keseronokan kita semua menyediakan keperluan untuk menyambut perayaan Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi, ada tak uolls selitkan investment untuk kesihatan diri??? Ohhooo… mentang-mentang laa iolls distributor Shaklee balik-balik nak pesan pasal supplemen jer laa kan… heheheh… tapi bukan iolls jer yang pesan tau… Prof. Dr. Muhaya pun menitikberatkan pengambilan supplemen khususnya bagi para wanita yang telah melalui proses mengandung dan melahirkan… yang sekali dua tu okaylah lagi, tapi kalo dah sampai 4 kali macam iolls ni maka amat laa memerlukan supplemen untuk kesihatan diri….

Antara pesanan Prof. Dr. Muhaya kepada para wanita menerusi Rancangan Nasi Lemak Kopi ‘O’ di TV9 pada 13 Julai 2013, sekiranya wanita perlu membuat pilihan di antara barangan berjenama dengan supplemen yang berkualiti, beliau sarankan agar wanita memilih untuk membeli supplemen..… tapiiiii… itu jika perlu buat pilihan, kalo mampu, silalah beli kedua-duanya sekali….. ekekekekeke

clip_image002

Maka untuk entry kali ini, iolls nak kongsikan tentang supplemen yang cukup bagus untuk kaum wanita iaitu Energizing Soy Protein, Omega Guard, Ostematrix dan GLA…. ATAU… Jika uolls kurang gemar nak telan supplemen pelbagai jenis dan rupa bentuk, amalkan sahaja sesudu Vivix setiap hari, dah cukup bagus untuk kesihatan seluruh tubuh… Ini kerana Vivix bertindak melawan penuaan pada tahap selular… Maka, bukan wajah sahaja yang awet muda tau, malah seluruh organ dapat berfungsi dengan cemerlang, gemilang dan terbilang… Insya Allah….

Iolls tidak berhajat nak explain in detail kebaikan dan manfaat setiap satu jenis supplemen di atas sebab for sure akan jadi panjang terlampau sampai uolls pun naik muak nak baca… Jadi iolls jemput para wanita di luar sana yang menitikberatkan kesihatan diri demi masa depan yang lebih gemilang untuk hubungi iolls bagi mendapatkan penjelasan serta cadangan supplemen yang terbaik dan semestinya sesuai dengan bajet uolls…

clip_image001

Disclaimer : Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You May Also Like

0 comments