Nyaris aku pijak dia !

by - Julai 29, 2013

 

Tunggu subuh selepas sahur tadi .. Macam macam la aku buat agar tidak mengantuk .. Risau terlepas subuh jer ..

Dari dapur , aku kembali ke tilam .. Aku masih tidur di lantai beralaskan tilam dan toto yang tebal . Ini kerana Qhaliff buas dalam tidurnya.  Tak berani nak kasi dia tidur sorang sorang sbb dia dah berkali jatuh .. Tunggu dia bijak lagi , baru leh kasi .. eehe …

Bila aku sampai ke tilam , aku tercari Qhaliff yang mana aku letakkan dia di samping wife sebelum aku gi bersahur tadi . Dia tak de !! Aku berhati hati melangkah. Tercari cari dia dalam kegelapan ruang tamu ..

Huh ! Depan aku rupanya ! Nyaris aku tak pijak dia .. Kalau aku pijak ? Mau jugak aku masuk dalam  muka depan akhbar esok pagi ! Huhuhu.. Hot jugak aku nanti dalam blog blog picisan ..Blog hiburan tak mungkin la .. Hahaha ..

Nauzubillah .. mintak dijauhkan dari kejadian gitu aihhh ..Fikir bukan bukan !

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

10 comments

  1. hahahaha. pastinya akan masuk dalam blog picisan boni kacak tu.hehehe

    BalasPadam
  2. hehehe.... tajuk utama "Blogger Terkenal Terpijak Anak Sendiri"...
    Minta dijauhkan benda2 macam tu En.Ben...

    BalasPadam
  3. Haha..ank bujang ni..semoge ank dare sy tdo dgn sopan.kikiki...

    BalasPadam
  4. tu la kan.. sebab tu saya tidur biar ada lampu samar2 sikit. sebab anak tido lasak.. kejab2 hilang. hahahaa

    BalasPadam
  5. ayoyok..dasytnya qhalif tido..

    BalasPadam
  6. Masuk blog ok lagi bro masuk satu tempat lagi tu acam maner...mintak dijauhkan.

    BalasPadam
  7. nasib baik kalau tak keluar paper muka depan abg ben hehehe

    BalasPadam
  8. Kena pasang lampu LED kat dinding ben...biar ada sedikit cahaya senang kalau2 qhaliff ngigau g update status fb daddy dia bleh ler sound direct...hehe

    BalasPadam