Caramelo Almond Crunchies : Ada yang berminat ke ?

by - Julai 24, 2013

 

image

image

Caramelo Almond Crunchies ni dibuat dari bijian yang berkhasiat seperti almond, sunflower seeds, melon seeds, pumpkin seeds, white/black sesame seeds.

Photo: Order? Call/SMS/Whatsapp 0173455789

HARGA CARAMELO:
Jika beli 1 balang, harga rm23+rm6(poslaju) = rm29
Jika beli 2 balang, harga rm46+rm8(poslaju) = rm54
Jika beli 3 balang, harga rm69+rm8(poslaju) = rm77
Jika beli 4 balang, harga rm92+rm10(poslaju) = rm102
Jika beli 5 balang, harga rm115+rm10(poslaju) = rm125
Jika beli 6 balang, harga rm138+rm12(poslaju) = rm150

Kebaikan almonds:

Mengandungi protien, kabohidrat, vitamin B yang tinggi.baik untuk kanak-kanak . Selain dari itu almond membantu pembesaran minda,membina tulang dan gigi serta menyihatkan jantung  bagi orang dewasa dan sesuai untuk ibu hamil.

Sunflower seeds:

Kaya dengan vitamin E.mencegah kanser,mengurangkan tekanan darah. Menyihatkan kulit dan rambut, mencegah anemia, meperlahankan perkembangan penyakit alzheimer.

Melon seeds:

Megandungi zat besi,magnesium,zinc,vitamins,lemak dan kalori untuk nutrisi harian.

White/black sesame seeds:

Kaya dengan kalsium,magnesium,copper,zat besi,zinc , vitamins dan fiber.memberi kebaikan kepada tubuh terutama buah  pinggang, limfa,usus dan hati.

Pumpkin seeds:

Mengandungi protien,magnesium,omega 3,zinc dan zat besi yang tinggi. Mampu menghilangkan stress,membantu tidur yang lena dan mengekalkan ph badan.

image

Pembuatannya … Produk ni homemade dan proses pembuatan dia sangat bersih. Penting tau !

Photo: Ainarisz team...bertungkus lumus..nak kejar order caramelo.. Photo: Ainarisz team ... tgh packing caramelo masuk balang..sambil dengar bacaan ayat2 al-quran.... :)

image 

Bagi mereka yang berminat nak tempah :

Harga :

  1. balang: RM23+RM6 pos laju = RM29.
  2. balang: RM46+ pos laju RM8 = RM54.
  3. balang: RM69+ pos laju RM8 = RM77.
  4. balang: RM92+ pos laju RM10 = RM102.
  5. balang: RM115+ pos laju RM10 = RM125.
  6. balang: RM138+ pos laju RM12 = RM150.

Atas ni semua harga untuk semenanjung. Untuk Sabah dan Sarawak kena tambah pos RM3 … Heeee ..

*sapa2 kat puchong boleh ambil sendiri jugak.

Untuk membuat tempahan , sila ke  https://www.facebook.com/rafidah.othman.71  dan like page di https://www.facebook.com/carameloalmond atau call je 0193139897 , Puan Rafidah.

Photo: Wajah baru CARAMELO. Akan datang....

You May Also Like

3 comments

  1. sedap dan berkhasiat. Almonds bagus utk increase libido ;)

    BalasPadam
  2. Nak tanya..dlm 1 balang brapa gram ea berat die atau de brapa pcs dlm die??..hehe...mcm sedap je..

    BalasPadam