Aku dah punya die hard fan, kah ?

by - Julai 26, 2013

 

 

PEMINAT MISTERI ke ? Hurmmm ..

Baru baru ni seorang rakan mintak aku promote produk dia di blog aku .. Bukan free tapi berbayar.. Apa nak buek kan , aku nak makan gak .. hehehe ..

Alhamdulillah .. sambutan selepas aku promote tu katanya tak menang tangan gak la menjawab telefon dan berbalas mesej .. huhu..  Ok la tu kan .. Risau gak kalau takde sambutan ..

Tapi , dalam dok bersoal jawab mengenai produk tu ada la jugak yang dok sibuk mengorek rahsia pasal aku !! Amboi , boleh pulak lagu tu ? Katanya siap bertanya camana boleh kenal aku .. kenal camana .. Aik ??? Apa kes gitu aihh ?

Jangan la gitu kawan .. Tak comel buat gitu. Kalau minat sekali pon , baca je kat blog .. Tak perlu nak korek dalam dalam rahsia peribadi orang. Aku ni pon sekadar manusia yang penuh kisah silam yang hanya Allah saja mengetahuinya .. Memadailah dengan baca apa yang aku tulis dan doakan agar aku sekeluarga sihat sejahtera , dah laa.. Lain lain tu , biarlah .. toksah amik tau .. ek ?

You May Also Like

6 comments

  1. Abg ben memang popular... nak buat camna kan... hehehee...

    BalasPadam
  2. sy bkn die hard fan en.ben tp sy selalu singgah sini baca blog en.ben..hehe.tp tak pernah plak klik iklan kat sini:P

    BalasPadam
  3. nak jadi peminat misteri gak arr :P boleh tak abg ben ? hihi

    BalasPadam
  4. Haha..sampai begitu skali eh...abg ben..follow my blog www.missnyra@blogspot.com ...nyra baru buat blog..xreti ag nk wat cantek2 n secantik blog org lain...hihi

    BalasPadam
  5. ayoyoyoyo....itu macam pun ada kaa.....

    ai kenal ben dari apa yang ai baca kat blog...hal peribadi dalam2 ai tak tahu tak nak tahu kecuali jika diberitahu....

    --> hal peribadi qhaliff ai taulahhhhhh....ahahahaha

    BalasPadam
  6. Semakin popular nie abg ben...hehehe

    BalasPadam