Kesian kat Qhaliff ..

by - Julai 23, 2013

 

Hurmm … rasa macam nak berhenti je ‘kerja’ dan tumpu 100% pada dia .. tapi .. korang pon paham la kan ?

Kerja cam aku ni , rasanya lagi 2-3 tahun baru kukuh .. maksudnya , sehari sekali dua update pon dah ok..  Tapi aku kalau boleh nak rajin update sbb idea kerap datang dan aku gemarkan update yang fresh !  Tu masalah kan ? Huhu ..

Tak pe la.. aku cuba menjadualkan balik segala kerja kerja aku ni. Sabar yer sayang .. Bukan mudah nak mudah tapi anak adalah keutamaan !

You May Also Like

3 comments

  1. Ala abg Ben.. Buatla byk2 entri skaliGus time qhaliff tdo.. N then buatla auto publish. Mcm ada update every 2 hours ke.. Mgkin dpt lbih masa dgn qhaliff. Just an idea hehhee.

    BalasPadam
  2. Moga dipermudahkanNYA.. ;)

    BalasPadam