Aidilfitri menjelang , penyamun mula buat overtime ?

by - Julai 24, 2013

 

“  Seorang rakan saya baru saja hampir diragut di area Setapak ketika berhenti di traffic light. Cermin kereta bhgn penumpang diketuk dgn tukul. Nasib baik cerminnya ditinted dgn antitheft. Selamat takde apa apa. Dia menekan hon kecemasan dan penyamun melarikan diri dgn motosikal.

Harap rakan wanita berhati hati. “.

Gambar hiasan

 

Yang ni bukan copy paste tapi dari kenalan aku sendiri yang baru je mengalaminya pagi tadi. Katanya dekat Selangor Pewter .. Hurmm .. Kesian.. mesti trauma tu ..

Buat mereka yang ada duit lebih tu , kalau sayangkan keluarga anda terutama isteri tercinta tuu .. pasanglah tinted antitheft tu .. sekurangnya rasa selamat skit ..

Buat mereka yang beragama Islam , amalkan 3 Qul dan ayat Kursi sebelum memandu yer ..

You May Also Like

10 comments

  1. masyaAllah masih lagi dalam bulan Ramadhan pun dah tunjuk belang ke..

    BalasPadam
  2. wah memang takutlah.masa nilah depa buat kerja haram.takda hati perut hempedu betul....asbestos sungguh.owh tqvm remind untuk tinted antitheft tu..nak beritahu hubby laju2 ni he3..

    BalasPadam
  3. zee tadi pon hampir2 dah nak kena...ni pon trauma tak abis lagi..tingat kat pisau potong daging yang dia bawak..

    BalasPadam
  4. bebaru ni sy nyaris nak kena paw dengan 5 org kel***... nasib baik cepat bertindak dengan blah cepat... kalau tak... malang nasib sy....

    BalasPadam
  5. em...bahaya jgk kan abg ben...em...bgus jgk pasang tinted camtu~ selamat sikit

    BalasPadam
  6. UMAH SY SEMALAM BRU KENA PECAH HABIS BRG KEMAS LAPTOP SEMUA

    BalasPadam
  7. Ya Allah....manusia zaman sekarang ni macam-macam. Thanks abg ben for the reminder!

    BalasPadam
  8. Masya-Allah, kat traffic light pun boleh jadi? Maaf saya nak mencelah sikit. Salam admin Ben Ashaari, mohon jasa baik admin letakkan link blog saya http://nukeufo89.blogspot.com ke dalam senarai bloglist admin. Saya sudah letakkan link blog admin, ke dalam senarai bloglist di sidebar blog saya. Saya mahu memajukan pemikiran masyarakat menerusi pendedahan agama dan motivasi untuk kesedaran sejagat. Terima kasih.

    BalasPadam
  9. Penyamun nak raya sakan ler tuh...

    Semakin bahaya Malaysia nih.


    Terbaru dari Logokoko:

    [18SX] Biskut raya haram 2013!

    [U] Genggam burung

    [U] Mat motor pening

    BalasPadam
  10. Bahaya betul.
    Tq atas ingat untuk ayat2 yang perlu dibaca sebelum memandu tu...

    BalasPadam