Menu baru di Restoran #LavaGrill Burger

by - Julai 29, 2013

 

Bayangkan makan tengahari dengan kari ikan panas .. Nasi putih , sambal belacan , ulam .. Perghhhh.. pastu air kedondong original punyaaa .. Fuhhhh .. terliur siuttt ..

OK , menu baru di Restoran Lava Grill ni mmg membuatkan aku tak tahan lapar .. Terus aku kebas nasi wife dan makan setengah .. Lepaskan stimmmm .. hahahaha .. Legaaaa woo … tak tahan bau kari yang menusuk kalbu ni ..

Selain nasi , boleh gak makan roti John atau chicken wings .. Kalau tamo gak , leh pekena burger bakar ( ayam /daging / kambing ) yang semestinya menjadi daya tarikan utama di sini !

 

Gambar kat atas ni saja buat gini agar korang menumpukan perhatian pada entri aku ni ! Hahahahah .. kejam tak ?

Yang bawah ni , aku order lamb .. Hurmm .. pakat berebut gak la ngan wife ! Hehehe .. black pepper sos dia sedap ! Memang tak cukup ikutkan tapi dah kenyang sangat malam tu dengan pelbagai juadah yang dihidangkan pada kami .. Rujuk entri SINI ..

Lepas makan , ‘pegawai pegawai penyiasat tak bersijil ‘ gi ke dapur untuk melihat sendiri pembuatan juadah kami .. Tip top kata mereka .. Tu yang abis semua hidangan malam tu .. huhu ..

Qhaliff yang senantiasa mencuti hati kengkawan yang ada .. Bersama anak Pembawa Wacana . mereka menghiburkan hati kami yang kekenyangan seperti anaconda itu !

Bagi yg nak gi makan nanti terutama pada waktu makan tengahari , bolehlah ke sana  .. Alamat seperti di bawah ni atau mana mana restoran yang ada tulis LAVA GRILL BURGER .. hehehe .. tengok betul betul yerrr ..

Terima kasih E.Razman atas kesudian melayan kami dan belanja makan utk berbuka puasa kami ..

Alamat : Restoran Lava Grill Burger .

No. 15-1, Jalan 18/33A,.

Taman Sri Serdang,.

43300 Seri Kembangan

Selangor

HP: 017-2520031 (RAZMAN)

* cari je Balai Polis Sri Serdang .. Blakang tu jer .. Dekat dengan Kedai Hari Hari ..

Terima kasih Qaseh Dalia atas gambar yang cun tu.. Tak sia sia guna kamera Sony tu .. haahha..

Bagi mereka yang nak jemput team Kelab Blogger Ben Ashaari ni utk edisi Jalan Jalan Cari Makan , leh la email kat aku yer .. hehehe ..

You May Also Like

9 comments

  1. Cun pegawai yang gi siasat tu.
    =D

    Mamu Razman , TK belanja anaconda @ piranha dari geng KBBA.

    BalasPadam
  2. tak sanggup nak tengok lelama menu2 tu.. geram jadiknya..

    BalasPadam
  3. jarang nak tgk aben upload gmbr banyak2 dalam satu entry neh .hihihi. mmg mengancam lahhh beger tu -.- . sesalanku tak berkesudahan kerana tak ikut skali T_T .haha!

    BalasPadam
  4. nanti ajak lagi ye bro... :)

    Timo kaseh.. Nanti dtg beraye ke rumah... kot jadi cam tahun lepas... plan punyer plan..last-last tak jadi..hahaha

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2013/07/mengenali-blogger-bernama-pembawa.html

    BalasPadam
  5. air liur meleleh lak baca entry nie..hohoooo

    BalasPadam
  6. lava grill burger adalah burger bakar pertama yg aku try... dan smpai kehari ni mmg bluma da burger lain yg setanding dia yg pernah aku try... burger yg byk jajahan tu pun tak bleh lwn lava burger ni... ni bkn komen berbayar.. komen ikhlas ni... wakaka...

    BalasPadam
  7. Aduh maak.. Qhaliff. Kalah anak pak Arab. Qhaliff makan apa plk Kat sana?

    BalasPadam
  8. memg terliur..comel tul qhalif dgn baju jubah die

    BalasPadam