Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 18 Jun 2015

Khas untuk muka yang berminyak !

 

Cuaca panas tak menentu membuatkan muka aku akan berminyak. Bila gi event , jadi segan lak.. Tu belum part bergambar dengan awek awek cun ! Haaa.. Muka diorang berseri sebab mekap , muka aku berkilau jer ! Uhuk… Segan wooo…

Tapi nasib baik la aku guna pembersih muka tea tree dari Cosmoderm.Tiap kali aku mandi , aku bersihkan muka guna pencuci ni. Walaupun di luar sana muka aku sebelum kelihatan berminyak sebelum tu , selepas mandi… aku rasa segar sekali !

Mudah sangat nak pakai. Takde la sampai amik masa untuk gunakan kedua dua produk ni. Masa mandi je gunakan..

Tipu la pulak kalau aku kata pakai ni terus hilang minyak kan ? Sekurang-kurangnya muka aku tak naik jerawat. Kalau dulu , confirm berjerawat gara gara kulit muka tak dibersihkan dengan betul..

image

Dan Cosmoderm baru keluarkan Serum Kawalan Minyak Tea Tree yang berfungsi untuk menjaga kulit muka mereka yang berminyak. Kiranya lepas guna pencuci muka , bersihkan muka dan sapukan dengan serum ini.. Terjaga la muka kita tu.. kan ? InshaAllah..

image image

Alhamdulillah.. aku dah pakai pon. Nak kata muka kembali ayu seperti zaman muda tu , tak de la.. sekurangnya takde la nampak muka aku tua 10 tahun dari usia asal , kan ? Hahahha.. Kena jaga la muka walaupun dah kawin..

Berapa harga ? Kat mana nak beli ?

image  image

Buat masa sekarang ada promosi.. Boleh tengok di laman web Cosmoderm .. Klik SINI.Atau kalau tak nak tunggu , boleh terus ke farmasi farmasi terpilih untuk membelinya terus.. Er , farmasi apa eh ?

image Jangan lupa follow COSMODERM  :

Web : www.cosmoderm.com.my

Facebook : www.facebook.com/cosmoderm

Twitter : www.twitter.com/ilovecosmoderm

Instagram : www.instagram.com/cosmoderm

#cosmoderm #halalcareproduct #cosmodermsyganda

6 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Patutla muka nampak muda..hahaha

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Menarik!
Bagus ben ambil langkah penjagaan muka

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

great

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Dok belek juga web cosmoderm ni.. Mcm nk try juga..

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

ok gak hrgenya..igt dlu cosmoderm ni mahal

acik watie berkata... [Reply to comment]

anak saya mula pakai jenama ni bila baca blog abg ben la..mmg menjadi.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI