Gara-gara Insta 360 One X ! Berbaloi atau tidak ? - BEN ASHAARI

Selasa, 5 November 2019

Gara-gara Insta 360 One X ! Berbaloi atau tidak ?


Semalam.

Aku gi Low Yatt Plaza.

Cadangnya.

Nak tengok la Insta 360 One X selepas kawan aku , Razi tunjukkan satu video ni.

Menarik !

Tertarik.

Da boom !

Antara Samsung Note 10.

Atau Iphone 11 ?

Mana aku nak ?

Semua tolak tepi.

Aku pilih  Insta 360 One X.

Sebab ?

Aku dah ada handphone pon !

Nak sesuatu yang lain sedikit terutama bila pergi travel !

Dengan tidak sabarnya lagi.

Semalam terus beli satu !

Di Low Yatt.

Hurm..

Permainan harga di sana !

Kena hati hati.

Kena sabar.

Atau akan kena tipu !

Aksesori ?

Jangan terus beli di sana semua.

Sebab..

Di Lazada ada banyak !

Beli kamera je dulu.

Mahal sikit tak pe... asalkan boleh belek dengan puashati !

Dan pagi tadi...

Aku cuba la sekeping dua amik gambar.

Ok ke tak ?


Kena belajar banyak lagi !

Heheee..

7 ulasan:

  1. Tak nampak pun abam sado sidai baju kat situ. 😂😂

    BalasPadam
  2. Cuti hari tu pun ade survey juga selepas viral camera insta 360 ni...

    BalasPadam
  3. Cool gila kan? Tak sangka lak aben pi beli, ingat saja nak tunjuk... Hahahahaha

    BalasPadam
  4. Still nampak Abam jemur kain di situ.

    BalasPadam
  5. Buat vdeo cara nak guna please hehehe

    BalasPadam
  6. Wahhhh macam best jer . Ben mmg sesuai ada bendalah ni. Sedap skit nak g revirw kedai hotel dan tempat2 menarik nnt.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.