Hotel ni menakutkan tapi di aplikasi kelihatan cun! - BEN ASHAARI

Hotel ni menakutkan tapi di aplikasi kelihatan cun!

Rakan di Facebook up status...aku terus pm tepi tengah depan dan belakang untuk mengetahui cerita. Bukan nak busy body tapi risau gak kot kot dia nginap di hotel yang aku promote.. Huhu.. Boleh bantu dia buat komplen.

Tapi tak.. Katanya dia pilih hotel tu di aplikasi online. Katanya lagi  dalam tu nampak cun tapi bila dah check in...gulp !





Bila check di aplikasi tersebut  gambar gambar yg diletakkan. Perghhhh dasat tu ! Aku pun terpikat kauu.. Memang nampak menyelerakan sama sekali. Hahahaa.. Kemas dan cun. 

Tapi lepas check in katanya, terus nak check out  Deposit dah bayar. Nak tak nak . Kena masuk nginap la. Nasib baik ramai. Kalau seorang ? Gulp . Mau terus cancel dan tidur di RNR je la jawabnya.. 

Siap ada pakej bunyi guli tu. Hahaha.. Tapi orang kata bunyi guli tu disebabkan... 

14 ulasan:

  1. Ala.. mana gambar di aplikasi tu. Nak tengok. 😅

    BalasPadam
  2. bunyi guli sbb ade makhluk halus..hehe

    BalasPadam
  3. Nak tengok gambar yang memikat tu.

    BalasPadam
  4. uish cara marketing yg mengharamkan depa buat tu. huhuhuhuhuhuhu

    BalasPadam
  5. pernah banyak kali dah terkena. Bunyi kerusi dan guli kerap terdengar di hotel. Kalo nak kata bunyi guli sebab isu pembinaan tu, mustahil sangat. Sebab masa tu Ina duk bergalak memyanyi lagu dangdut ikot tv,terus ade bunyi guli. Huhuhu.. dan kemudian diikuti bunyi kerusi dan perabot ditarik. Kami layankan aje bunyi tu. Jam 4pagi barulah senyap. Hahaha. Jangan dia main langsir sudahh

    BalasPadam
  6. hahaha seram.. sebab tu kadang nak pilih hotel kena tgk recommennt or komen2 dr org yg penah menginap. kena rajin sikit study hehe

    BalasPadam
  7. Salah satu kerisauan kalau nak kena outstation tempat tak biasa. takut tersalah booked haunted hotel 😂😂😂

    BalasPadam
  8. harharharhar... hotel mende... pm aku

    BalasPadam
  9. itu nama nya hantu atau jin tumpang...bila ada oarang..dia akan bagi signal macam tu..so kena jaga lah kelakuan kita...tak mengusik tapi telinga sakit dengar bunyi2 macam tu...eheheheh

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.