Silau ketika memandu malam ? Risau mata rosak ketika.. - BEN ASHAARI

Silau ketika memandu malam ? Risau mata rosak ketika..

Tadaaa.... yer, aku dan ramai lagi rakan rakan dah guna kanta Alpha Blue 420 ni. Tak caya , cuba la Google tajuk Alpha Blue 420 ni ! Haaa , dan ternyata mereka berpuashati ! Harga ? Pergh... jangan tak caya laa dengan harga dia ! Murah wooo !! 

Ok..Korang layan video ni dulu.. Tengok sendiri naaa ! Ajak kawan kawan tengok sekali. Pastu kasi share sekali la.. Ramai nak buat cermin mata anti silau dan anti blue ray ni tapi risau harga mahal. Kali ni , tak yah risau.. harga cun punya! Pergh.. macam aku punya kedai lak.. Hehee.. tapi serius, kalau nak.. pergi jer. Cakap je ' Ben Ashaari yang suruh datang ! ' , InshaAllah.. dapat harga cun punya. 




Kat mana nak beli ? Bagi mereka yang ada di sekitar Kuala Lumpur ,  bolehlah ke Sungei Wang Plaza , Bukit Bintang.  Kemudian gi ke Level G . Pastu cari kedai ni yang terletak di lorong di sepanjang kedai kedai cemin mata di situ. Ada banyak kedai kat situ. Tapi aku syorkan gi dulu sini sebelum korang nak tengok kedai kedai lain. Memang banyak kedai cermin mata kat situ tapi apa yang best ialah , yang berjenama pun korang boleh dapat dengan harga di luar minda korang ! Hahahah.. 

Dan menariknya , aku punya spek yang biasa buat.. berminggu baru siap..kat situ , sejam je settle ! Bingkai aku ni , dah setahun. Aku ingat lagi , aku buat pada harijadi aku tahun lepas. Ni dah masuk setahun. Berkali dah terduduk atas dia. Alhamdulillah , ok ! 



Cari 'Mr,Jun' dan bagitau password tu ! Hahaha.. Dapatlah diskaun ! Atau boleh call mahupun Whatsapp jer ! 

Hubungi  : 

Mr. Jun - 016 3636 464 

Instagram :  Eyes Vision Group






4 ulasan:

  1. Area Putrajaya nie takde ke outlet dia hahaha jauh plak nak g sana

    BalasPadam
  2. Dura pun udah lama elak drive waktu malam sebab silau dek lampu-lampu kenderaan; kalau kene hujan lebat memang nightmare! Tapi bila tgk video ni, rasa hati berbunga riang, sebab nampak solution utk masalah silau ni.

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.