Tercari tayar kereta yang berkualiti dengan harga yang.. - BEN ASHAARI

Tercari tayar kereta yang berkualiti dengan harga yang..

Tayar kereta botak ? Dan sampai masa untuk tukar ? Aku tahu.. korang mesti nak cari kedai kedai tayar yang boleh bertolak ansur dan berikan diskaun hebat termasuk bab bab teknikal tayar seperti alignment dan balancing serta upah tenaga kerja !

Bagi mereka yang tinggal sekitar Shah Alam dan juga yang berhampiran dengannya, aku cadangkan korang ke Supremo One Stop Centre di Seksyen 15.

✅FOC Alignment
✅FOC Tyre Balancing
✅FOC Full Car Wash
✅FOC Labour Fees

Amacam ? Tak menarik ke ??? Aku dah try pergi sini dan buat pemeriksaan tayar. InshaAllah , akan tukar dalam masa terdekat sebab diaorang kata tayar aku masih boleh pakai ! Sila baca artikal yang pernah aku tulis di : 

Pemilihan tayar kereta bergantung pada jenama atau bunga tayar ?

Sekali paku melekat kat tayar aku da !! Nasib baik ada Supremo One Stop Centre !

Tukar tayar murah di Shah Alam, pakej safety bar Ultra Racing







Kalau nak tau jenis atau jenama yang terlibat , korang boleh terus ke Facebook mereka. Segalanya ada di sana ! 

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.