Singapore Day Trip cuma RM69 jer ?? - BEN ASHAARI

Singapore Day Trip cuma RM69 jer ??


Ni kenalan FB aku punya agensi ! Memang aku respek betul kat dia. Cukup tekun dan berdisiplin. Agensi ni bukan sehari dua punya. Dah lama pun.  Berbekalkan dari pengalaman dia juga , maka wujud agensi travel ni. 

Nah.. orang kata kalau nak berjinak dengan dunia kembara atau travel ni , main dekat dekat dulu. Kasi ada feel baeekk punya baru leh gi jauh jauh ! Kenapa gi ikut agensi ? Kan lagi best travel solo atau dengan kawan kawan jer ? Senang cite gini jer.. Ada orang malas nak susun jadual atau nak plan bagai.. biar ada orang uruskan semua , mereka cuma keluarkan duit jer ! Macam aku la. Hehehe.. Tak da masa nak urus itu ini bagai ! Ikutkan baju pun nak suruh orang pakaikan.. Auchh... Yang rajin nak travel sendiri tu , baguslah ! Tapi jangan pandang sinis mereka yang travel ikut agensi ni yer.. 

Ok.. Sekarang ni Efa Nur Travel tengah buat promosi baek punya sempena cuti sekolah. Ada 2 trip sedang dibuka. Singapore DayTrip Merlion Sale ! Boleh je gi sorang. Nanti kat sana ada geng dah ! Gi balik hari jer. Ok pe ? Kot kot tengah boring atau tak tau mana nak gi kan ? Cuma perlu duduk dan enjoy !

Tarikh Singapore DayTrip Merlion Sale !
  • 29-30 November 2019 
  • 20-21 Disember 2019
Berminat kalu , whatsapp terus ke Efa di www.wasap.my/60176843821/singapore69/ www.wasap.my/60176843821/singapore69/ . 

Agensi : Efa Nur Travel & Tours Sdn Bhd  (KPK/LN : 8884) . 


Antara mereka yang dah pernah turut serta pakej Efa Nur ke Singapura. Tunggu apa lagi ? Cepat booking ! 








Sapa nak gi ngan aku ? Heee... 


5 ulasan:

  1. Seronok melawat negara orang contohnya Singapura tapi Malaysia tetap no.1 Dulu zaman budak-budak ke Singapura naik bot je.Shopping time nak raya.

    BalasPadam
  2. Waaa bestnya g singapore ..soklan last tu .. sila la ajak kita hahahha

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.