Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Julai 2013

Alahai anak aku ..

 

Menganga eh tengok perempuan ? Tak laa.. dia tengok rancangan Hi 5 tu haa.. Bila ada budak budak dalam tu , mmg dia akan tertarik untuk menontonnya. Apa saja rancangan termasuklah Seronoknya Mengaji ..

Hurm… budak .. tertarik dengan visual audio .. Tapi kena kontrol .. kang tak terkawal lak .. Ini tv ana yang punya ! Siap pegang remote tu nanti !

Tapi daddy dah standby dengan remote khas !! Hahahahha .. Nasib baik laaa beli Note 8.0 ni .. leh kawal tv dan Astro sekali .. hehehe ..

6 komen :

careno berkata... [Reply to comment]

Hah? Note boleh jd remote tv dgn astro gak ke? Biar betul? Note 2 bleh x? Hehehe...

Atiqah Wadiah berkata... [Reply to comment]

untunglah ada note 8.0..ada remote control..huhu

9n0L4 berkata... [Reply to comment]

perghhhhhhh. maju ke depan tv die. :)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

khusyuk Qhaliff..copong mulut tu ha.. :)

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

tinggi toll buaian nyer...x gayat ker qhaliff..?

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

yups remote ni bagus..guna satu remote je kan..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI