Alahai anak aku ..

 

Menganga eh tengok perempuan ? Tak laa.. dia tengok rancangan Hi 5 tu haa.. Bila ada budak budak dalam tu , mmg dia akan tertarik untuk menontonnya. Apa saja rancangan termasuklah Seronoknya Mengaji ..

Hurm… budak .. tertarik dengan visual audio .. Tapi kena kontrol .. kang tak terkawal lak .. Ini tv ana yang punya ! Siap pegang remote tu nanti !

Tapi daddy dah standby dengan remote khas !! Hahahahha .. Nasib baik laaa beli Note 8.0 ni .. leh kawal tv dan Astro sekali .. hehehe ..

6 ulasan:

  1. Hah? Note boleh jd remote tv dgn astro gak ke? Biar betul? Note 2 bleh x? Hehehe...

    BalasPadam
  2. untunglah ada note 8.0..ada remote control..huhu

    BalasPadam
  3. perghhhhhhh. maju ke depan tv die. :)

    BalasPadam
  4. khusyuk Qhaliff..copong mulut tu ha.. :)

    BalasPadam
  5. tinggi toll buaian nyer...x gayat ker qhaliff..?

    BalasPadam
  6. yups remote ni bagus..guna satu remote je kan..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.