Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 15 Julai 2013

Nak Note daddy gak !!

 

Tak kiraaaaa... Siap kejar aku.. Sorok ? Mata mcm helang ! Alih tumpuan dia dgn bergurau.. confirm lupaaaa..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 komen :

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

memang betul lah , bapa borek anak rintik, dapat note dah tak hirau mainan....

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

apa yang daddy ada itu aku yang punya.. sorok kat celah mana pun aku tau.. hahaha.. ;)

kitty lala berkata... [Reply to comment]

Geram tengok pipi dia.. hehe.. comey !

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

hihi..budak zmn skrg....suke pd brg canggih..hihi

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

qhaliff nk blogging jugak..! he3..

Muhammad Nizam Shaharuddin berkata... [Reply to comment]

clever boy (y)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI