Nak Note daddy gak !!

 

Tak kiraaaaa... Siap kejar aku.. Sorok ? Mata mcm helang ! Alih tumpuan dia dgn bergurau.. confirm lupaaaa..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 ulasan:

  1. memang betul lah , bapa borek anak rintik, dapat note dah tak hirau mainan....

    BalasPadam
  2. apa yang daddy ada itu aku yang punya.. sorok kat celah mana pun aku tau.. hahaha.. ;)

    BalasPadam
  3. Geram tengok pipi dia.. hehe.. comey !

    BalasPadam
  4. hihi..budak zmn skrg....suke pd brg canggih..hihi

    BalasPadam
  5. qhaliff nk blogging jugak..! he3..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI