Nak Note daddy gak !!

 

Tak kiraaaaa... Siap kejar aku.. Sorok ? Mata mcm helang ! Alih tumpuan dia dgn bergurau.. confirm lupaaaa..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 ulasan:

  1. memang betul lah , bapa borek anak rintik, dapat note dah tak hirau mainan....

    BalasPadam
  2. apa yang daddy ada itu aku yang punya.. sorok kat celah mana pun aku tau.. hahaha.. ;)

    BalasPadam
  3. Geram tengok pipi dia.. hehe.. comey !

    BalasPadam
  4. hihi..budak zmn skrg....suke pd brg canggih..hihi

    BalasPadam
  5. qhaliff nk blogging jugak..! he3..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.