Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 3 September 2014

‘ Letters For The Future’ dari AIA

 
Menarik ! Hahahaha .. Aku pernah terfikir menda gini tapi tak sangka lak AIA  menjadikan ianya satu realiti ! Hurmmm .. Walaupun aku ada blog untuk menyampai surat aku ni tetapi ‘ Letters for the Future ‘ ni ada kelainnya !
‘Letters For The Future’ yang mana kita boleh menulis surat untuk anak kita dan surat tersebut akan diletakkan di dalam ‘ AIA Time Capsule’. Lepas kita tulis surat tu, diorang akan store dalam time capsule of love yang anak anak kita boleh buka masa diorang dah dewasa! Memang terbaikk!
Selain tu, setiap surat diterima AIA , AIA akan sumbangkan RM1 ke AIA Touching Lives Funds bagi membantu kanak kanak yang mengalami cleft and congenital heart problems.
Camana nak join ? Mudah sangat ! Klik LETTERS FOR THE FUTURE ni pastu tengok dulu surat surat yang ada untuk mendapatkan idea di bahagian Entries . Kemudian , klik ENTER NOW.

image
 
Ikut je arahan dan akhirnya , tadaaaaa !! Siap ! Aku dah buat satu ! Aku leh boleh lagi 15 surat lagi ! Secara tidak langsung  aku dah sumbangkan RM15 ! Mudah kan ?
Amacam ? Menarik ? Hehehehe.. Tunggu apa lagi ? Gi la buat anak anak tercinta ! Klik http://lettersforthefuture.meltwaterrise.com/ ni jer ! #letterstothefuture #realcareneverstops

11 komen :

Chot berkata... [Reply to comment]

Amboi..sedihnya perutusan daddy zahra n qhaliff..selain untk anak boleh tak untuk org lain..contohnya utk suami masa depan?err....!

calrase patrick berkata... [Reply to comment]

memang menarik :)

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

ok nak pergi buat sekarang jugak!!! ha ha ha...

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

apasal tiba2 jadi sebak ni...hu hu hu...

[n a j e e b] berkata... [Reply to comment]

:')

careno berkata... [Reply to comment]

Nak buat gak laa...

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

Boleh..yg anak dah besar boleh baca surat pon blh ke simpan kat AIA?

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

anak dah besar dah boleh baca...lupakan saja nk simpan di AIA.

Asha Lya berkata... [Reply to comment]

Memg menarik..nnt bila ank2 dah dewasa blh la diorg baca apa yg ayah diorg tulis

Norhasniza Khalid berkata... [Reply to comment]

eh... sebak pulak... allah..

PuteraOhtraBulan berkata... [Reply to comment]

Sudah tentu ia satu "Moment" yang menjentik perasaan dan jiwa raga anak2 kita apabila mereka dapat membaca surat khas pada masa akan datang setelah mencapai dewasa nanti.Kita tidak tahu adakah waktu itu kita masih bersama mereka atau ditakdirkan kita sedang berehat di alam lain. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI