Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 16 September 2014

Laman web KELAB BLOGGER BEN ASHAARI dilancarkan !

 

Alhamdulillah.. impian aku semakin menjadi kenyataan ! Sebuah lagi cita cita aku , dah terlaksa ! Sekali lagi dengan usaha rakan rakan seperjuangan ! Banyaknya tanda seruan.. huhuh..

Laman web rasmi KELAB BLOGGER BEN ASHAARI yang dikendalikan sepenuhnya oleh blogger Hafiz Rahim dan dibantu oleh Rubiah .. Sat.. Rubiah ke nama betul ? Ke Rabiatul Adawiyah ? Ala yang blog dia Ruby dot My tu… Rabiatul la kan ? Haaa.. Dia la yang jadi tulang belakang dan Hafiz jadi paru parunya ! Aku , jantung laa kan ? Haaaa .. Blogger blogger yang bersatu di bawah KELAB BLOGGER BEN ASHAARI adalah otak kepada segalanya ! Tanpa mereka , kelab ni takde apa makna pon ..

Ok.. tujuan penubuhan ? Hurm… banyak nak cerita .. Aku akan cerita satu persatu nanti ! Bukan apa.. kang kalau cerita awal awal , ada pulak yang kata kami ni poyo ! Tapi Alhamdulillah , setakat ni .. segalanya menjadi kenyataan dan terbukti dengan bahawa jika blogger lebih bersatu , maka mudah untuk mendaki gunung ! Tak kisah la gunung belakang rumah atau gunung Kinabalu.. janji leh panjat ..

Camana nak join ? Ok .. mula mula sila join group tertutup di Facebook , KELAB BLOGGER .. tunggu admin approve , pastu silalah naikkan blog anda dengan bijak.. Nak cepat dikenali , rajin rajin komen di post FB di dalam page tu.. inshaAllah !

Dan , buat yang tak tau .. hastag rasmi #kelabbloggerbenashaari pon dah lama digunakan dan tersebar.. Alhamdulillah ..

Dan t shirt rasmi setiap kali gi event ..

Atau baju koperat ..

Selangkah demi selangkah.. Dah 6 tahun usaha ini dilakukan.. Alhamdulillah.. berkat usahasama dari rakan rakan blogger #kelabbloggerbenashaari , ianya semakin menjadi realiti .. Terima kasih semua termasuk rakan rakan pembaca yang setia menyokong aku dari dulu lagi .. Hanya Allah saja mampu membalasnya !

Banyak dah aktiviti kami jalankan .. termasuklah kerja kerja amal.. Alhamdulillah.. Tahniah semua !

47 komen :

Nur Misnan berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. syabas diucapkan
Setiap apa yg hrndak dilakukan disetakan dgn niat yg baik.. semuanya beres dan mudah... all d best

Anizz Annisa berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben..semoga maju jaya.. always support kelab blogger ben ashaari.. :)

Yana Mohamad berkata... [Reply to comment]

ala...tak de tshirt tu. nakkk :(

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah,, tahniah abang ben..ibarat pokok..kian bertambah dahannya..moga subur senantiasa dan boleh dijadikan tempat sandaran juga berteduh..insyaAllah..amin..berkat kesabaran abang ben ni..

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Dah lama join kelab ben ashaari di FB tu. Yg hastag tu baru tahu....
Nanti bolehlah buat apa2 event ke perjumpaan ke kat Sabah :)

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Dah lama join kelab ben ashaari di FB tu. Yg hastag tu baru tahu....
Nanti bolehlah buat apa2 event ke perjumpaan ke kat Sabah :)

Noor Hafirdaus berkata... [Reply to comment]

Yeayy...tahniah

Etuza berkata... [Reply to comment]

wow! hebat bro! baju kelab lawa lah...

Akmall Razlan berkata... [Reply to comment]

kiranya... abang Ben, saya dah jadi ahli kelab blogger ben ashaari lah eh?.. yeay!!!

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

Good support for Kelab Blogger Ben Ashaari.

akuzle ayu berkata... [Reply to comment]

Tahniah, BA n KBBA! Pastinya 6 tahun yg mendewasakan..

Hafiz Rahim berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Berkat kesabaran dan usaha. Semoga terua maju Kelab Blogger Ben Ashaari.

Diari Sakura berkata... [Reply to comment]

Allhamdulillah abg Ben! tahniah untuk usaha ini. In Sha Allah, atas jalan yang abg ben buka untuk para blogger malaysia ni, masyarakat akan lebih yakin dengan komuniti blogger ni bkn sahaja sebagai penyebar maklumat tp blh menyumbangkn kebaikan lain utk negara! majulah blogger utk negara.. semoga Allah merahmati usaha abg Ben dan semua.

DYatie berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. tahniah abg ben. Dh lama dlm group fb kelav blogger. Tapi x aktif sgt. Huuu. InsyaAllah akan lebih aktif nt. ^_^

ros_reeza berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah tahniah abg Ben dan semua... semoga terus melangkah ke hadapan.

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

owh..rupanya bila dah ada dlm group tu dah rasmi la join kelab tu..hehe..tak tau la pulak..dah lama masuk group tu..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Tahniah Dan Syabas ... Semoga terus maju dan berjaya ...

tarmizi berkata... [Reply to comment]

Saya dah join x approve pun..

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

Abang Ben terbuka untuk semua blogger untuk join kan? takde syarat kena join gathering ke lepak2 dengan group @ kena aktif aktiviti luar dengan ahli kelab blogger ben ashaari. yang aktif online pun boleh kan? saja jer.. tanya maybe orang lain pun nak kepastian pasal ni

Ezad Skytech berkata... [Reply to comment]

Da ada website sendiri...bagus la...teringin nak ada baju korporat KBBA tu...sekarang ni cuma t-shirt saje yang ada...sentiasa akan support #KelabBloggerBenAshaari...

Marou Apple Hijau berkata... [Reply to comment]

tahniah abang ben. cayalah!

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Salam abg ben.. Alhamdulillah berjaya juga abg ben capai hasrat murni abg ben tu.. LeYa dah pun join kelab blogger di Facebook

Illya Farhana berkata... [Reply to comment]

Salam abg ben.. Alhamdulillah berjaya juga abg ben capai hasrat murni abg ben tu.. LeYa dah pun join kelab blogger di Facebook

Fiza Rahman berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...impian jadi kenyataan & tahniah BA. Smoga KBBA terus maju :-)

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Tahniah

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

tahniah abang ben..nak jugak tergolong dalam group abang ben tapi malu

Jia Rizaira berkata... [Reply to comment]

Wah terbaiklah ada laman web kelab ben ashaari. Satu lagi langkah kehadapan. Hep..hep...hoorey..

KyLe RiL berkata... [Reply to comment]

chaiyok2

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

teruskan usaha kelab blogger ben ashaari

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Entri khas di erazfadli.com

http://www.erazfadli.com/2014/09/kelab-blogger-ben-ashaari-dirasmikan.html

:)

Kathy R'bain berkata... [Reply to comment]

all the best..maju setapak lagi..dan moga berjaya selamanya..proud be KBBA-ian..

Syaz Harzays Minme berkata... [Reply to comment]

wa... Alhamdulillahh.. tahniagg abg ben.. syaz dh join dh kelab blogger abg ben tu.. tp abg ben tak apprvd agi.. hihih :D

permatabiru berkata... [Reply to comment]

baru nak join..dah lama nmpk logo t..ohh ketinggalannya saya!

young girl berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben

Khairul Zamri berkata... [Reply to comment]

Tahniah bro semoga semakin sukses lagi selepas ini

Fazrol Amer berkata... [Reply to comment]

terbaik laaa....

He he.. seronok Lan jd model...

Sch@ berkata... [Reply to comment]

Nak Wish Tahniah Jugak!

Sch@ & friends baru nak memulakan kerja2 amal .. Mohon beri tunjuk ajar k En Ben

http://xpandinglove.blogspot.com/

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

all the best....nak t shirt gak....

HASRUL HASSAN berkata... [Reply to comment]

Semoga berjaya ... tahniah kepada geng-geng KBBA ...

kay miey726 berkata... [Reply to comment]

bagaimana hendak join dan dapatkan semua barangan dari ben ashaari?

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Tahniah dan syabas buat KBBA, zumal pun nak join aktiviti kelab k ^_^

Junn lovely berkata... [Reply to comment]

terbaik...!

Papaglamz berkata... [Reply to comment]

Nak join jgak la.. Baru tau.. Just create blog last week. First entri 29 oct 14. Byk kne belajar lgi.. Doakn yer..

adianiez AIDA berkata... [Reply to comment]

saya baru join kelab blogger 1-2 minggu lepas :)

Nik Ainaa berkata... [Reply to comment]

bermint nk join jugk >_< dah bt request nk join group fb tu :D

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

tahniah dan terima kasih Kelab Blogger Ben Ashaari

Muhammad Fazli berkata... [Reply to comment]

Antara blog yg menarik

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI