Laman web KELAB BLOGGER BEN ASHAARI dilancarkan !

 

Alhamdulillah.. impian aku semakin menjadi kenyataan ! Sebuah lagi cita cita aku , dah terlaksa ! Sekali lagi dengan usaha rakan rakan seperjuangan ! Banyaknya tanda seruan.. huhuh..

Laman web rasmi KELAB BLOGGER BEN ASHAARI yang dikendalikan sepenuhnya oleh blogger Hafiz Rahim dan dibantu oleh Rubiah .. Sat.. Rubiah ke nama betul ? Ke Rabiatul Adawiyah ? Ala yang blog dia Ruby dot My tu… Rabiatul la kan ? Haaa.. Dia la yang jadi tulang belakang dan Hafiz jadi paru parunya ! Aku , jantung laa kan ? Haaaa .. Blogger blogger yang bersatu di bawah KELAB BLOGGER BEN ASHAARI adalah otak kepada segalanya ! Tanpa mereka , kelab ni takde apa makna pon ..

Ok.. tujuan penubuhan ? Hurm… banyak nak cerita .. Aku akan cerita satu persatu nanti ! Bukan apa.. kang kalau cerita awal awal , ada pulak yang kata kami ni poyo ! Tapi Alhamdulillah , setakat ni .. segalanya menjadi kenyataan dan terbukti dengan bahawa jika blogger lebih bersatu , maka mudah untuk mendaki gunung ! Tak kisah la gunung belakang rumah atau gunung Kinabalu.. janji leh panjat ..

Camana nak join ? Ok .. mula mula sila join group tertutup di Facebook , KELAB BLOGGER .. tunggu admin approve , pastu silalah naikkan blog anda dengan bijak.. Nak cepat dikenali , rajin rajin komen di post FB di dalam page tu.. inshaAllah !

Dan , buat yang tak tau .. hastag rasmi #kelabbloggerbenashaari pon dah lama digunakan dan tersebar.. Alhamdulillah ..

Dan t shirt rasmi setiap kali gi event ..

Atau baju koperat ..

Selangkah demi selangkah.. Dah 6 tahun usaha ini dilakukan.. Alhamdulillah.. berkat usahasama dari rakan rakan blogger #kelabbloggerbenashaari , ianya semakin menjadi realiti .. Terima kasih semua termasuk rakan rakan pembaca yang setia menyokong aku dari dulu lagi .. Hanya Allah saja mampu membalasnya !

Banyak dah aktiviti kami jalankan .. termasuklah kerja kerja amal.. Alhamdulillah.. Tahniah semua !

47 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. syabas diucapkan
    Setiap apa yg hrndak dilakukan disetakan dgn niat yg baik.. semuanya beres dan mudah... all d best

    BalasPadam
  2. tahniah abg ben..semoga maju jaya.. always support kelab blogger ben ashaari.. :)

    BalasPadam
  3. ala...tak de tshirt tu. nakkk :(

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah,, tahniah abang ben..ibarat pokok..kian bertambah dahannya..moga subur senantiasa dan boleh dijadikan tempat sandaran juga berteduh..insyaAllah..amin..berkat kesabaran abang ben ni..

    BalasPadam
  5. Dah lama join kelab ben ashaari di FB tu. Yg hastag tu baru tahu....
    Nanti bolehlah buat apa2 event ke perjumpaan ke kat Sabah :)

    BalasPadam
  6. Dah lama join kelab ben ashaari di FB tu. Yg hastag tu baru tahu....
    Nanti bolehlah buat apa2 event ke perjumpaan ke kat Sabah :)

    BalasPadam
  7. wow! hebat bro! baju kelab lawa lah...

    BalasPadam
  8. kiranya... abang Ben, saya dah jadi ahli kelab blogger ben ashaari lah eh?.. yeay!!!

    BalasPadam
  9. Good support for Kelab Blogger Ben Ashaari.

    BalasPadam
  10. Tahniah, BA n KBBA! Pastinya 6 tahun yg mendewasakan..

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah. Berkat kesabaran dan usaha. Semoga terua maju Kelab Blogger Ben Ashaari.

    BalasPadam
  12. Allhamdulillah abg Ben! tahniah untuk usaha ini. In Sha Allah, atas jalan yang abg ben buka untuk para blogger malaysia ni, masyarakat akan lebih yakin dengan komuniti blogger ni bkn sahaja sebagai penyebar maklumat tp blh menyumbangkn kebaikan lain utk negara! majulah blogger utk negara.. semoga Allah merahmati usaha abg Ben dan semua.

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah. tahniah abg ben. Dh lama dlm group fb kelav blogger. Tapi x aktif sgt. Huuu. InsyaAllah akan lebih aktif nt. ^_^

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah tahniah abg Ben dan semua... semoga terus melangkah ke hadapan.

    BalasPadam
  15. owh..rupanya bila dah ada dlm group tu dah rasmi la join kelab tu..hehe..tak tau la pulak..dah lama masuk group tu..

    BalasPadam
  16. Tahniah Dan Syabas ... Semoga terus maju dan berjaya ...

    BalasPadam
  17. Saya dah join x approve pun..

    BalasPadam
  18. Abang Ben terbuka untuk semua blogger untuk join kan? takde syarat kena join gathering ke lepak2 dengan group @ kena aktif aktiviti luar dengan ahli kelab blogger ben ashaari. yang aktif online pun boleh kan? saja jer.. tanya maybe orang lain pun nak kepastian pasal ni

    BalasPadam
  19. Da ada website sendiri...bagus la...teringin nak ada baju korporat KBBA tu...sekarang ni cuma t-shirt saje yang ada...sentiasa akan support #KelabBloggerBenAshaari...

    BalasPadam
  20. Salam abg ben.. Alhamdulillah berjaya juga abg ben capai hasrat murni abg ben tu.. LeYa dah pun join kelab blogger di Facebook

    BalasPadam
  21. Salam abg ben.. Alhamdulillah berjaya juga abg ben capai hasrat murni abg ben tu.. LeYa dah pun join kelab blogger di Facebook

    BalasPadam
  22. Alhamdulillah...impian jadi kenyataan & tahniah BA. Smoga KBBA terus maju :-)

    BalasPadam
  23. tahniah abang ben..nak jugak tergolong dalam group abang ben tapi malu

    BalasPadam
  24. Wah terbaiklah ada laman web kelab ben ashaari. Satu lagi langkah kehadapan. Hep..hep...hoorey..

    BalasPadam
  25. teruskan usaha kelab blogger ben ashaari

    BalasPadam
  26. Entri khas di erazfadli.com

    http://www.erazfadli.com/2014/09/kelab-blogger-ben-ashaari-dirasmikan.html

    :)

    BalasPadam
  27. all the best..maju setapak lagi..dan moga berjaya selamanya..proud be KBBA-ian..

    BalasPadam
  28. wa... Alhamdulillahh.. tahniagg abg ben.. syaz dh join dh kelab blogger abg ben tu.. tp abg ben tak apprvd agi.. hihih :D

    BalasPadam
  29. baru nak join..dah lama nmpk logo t..ohh ketinggalannya saya!

    BalasPadam
  30. Tahniah bro semoga semakin sukses lagi selepas ini

    BalasPadam
  31. terbaik laaa....

    He he.. seronok Lan jd model...

    BalasPadam
  32. Nak Wish Tahniah Jugak!

    Sch@ & friends baru nak memulakan kerja2 amal .. Mohon beri tunjuk ajar k En Ben

    http://xpandinglove.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. all the best....nak t shirt gak....

    BalasPadam
  34. Semoga berjaya ... tahniah kepada geng-geng KBBA ...

    BalasPadam
  35. bagaimana hendak join dan dapatkan semua barangan dari ben ashaari?

    BalasPadam
  36. Tahniah dan syabas buat KBBA, zumal pun nak join aktiviti kelab k ^_^

    BalasPadam
  37. Nak join jgak la.. Baru tau.. Just create blog last week. First entri 29 oct 14. Byk kne belajar lgi.. Doakn yer..

    BalasPadam
  38. saya baru join kelab blogger 1-2 minggu lepas :)

    BalasPadam
  39. bermint nk join jugk >_< dah bt request nk join group fb tu :D

    BalasPadam
  40. tahniah dan terima kasih Kelab Blogger Ben Ashaari

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI