Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 September 2014

#MYCyberSALE : Jom Shopping di Lazada !


LP_MDEC_D2_V1_090914_1000x350

Bermula 29 September sehingga 1 Oktober 2014 , Lazada Malaysia akan mengadakan jualan siber besar­‐besaran ini yang menjanjikan potongan harga yang hebat khas seperti barangan dapur rumah, barangan hiasan rumah, alatan elektronik, kamera, komputer, telefon bimbit , tab, jam tangan , bag, travel accessories, barangan sukan dan banyak lagi , khas untuk pembeli di
talian.

Yeayyyy …Tak payah beratur membayar dah kat kedai !

LP_MDEC1_V1_100914

Amacam ? Tertarik kan ? Aku pon !! Nak tengok gadget yang dijual nanti !! Apakah murah berbanding di kedai kedai atau sebaliknya ? Kalau murah seperti yang digembar gemburkan selama ini.. Er , orang kata produk yang dijual di Lazada , harganya mmg berpatutan dan cepat jugak sampai barangnya ..

Kat mana nak shopping semua barangan yang aku sebutkan di atas ?? Hehehe.. Korang leh shopping samada di Laman Web #MYCyberSale  atau pun di #MYCyberSale on Lazada ini !! Aku dah masuk tengok dah … serius ternganga aku dibuatnya ! Murah tuuuu …

Berbaloikah membeli online ? Hehehe… Bagi yang malas nak beratur , mencari produk kegemaran walhal ada je di depan mata , boleh je shopping sempena #MYCyberSale ini yang mana sebanyak 225,000 tawaran yang membabitkan 4500 penjual online dengan potongan harga sehingga 90 peratus !!!

Rugi ni kalau lepaskan peluang gini haaa .. Tunggu apa lagi ! Jom laaaa shoppinggg.. Bukan selalu ada haaa..
MDEC_LAZ_2ft_banner_100914

7 komen :

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

shopingg timee

Ana Solehah DI berkata... [Reply to comment]

kalau org bubuh ajinomoto pun, dia takkan mengaku...hahaha

ahmad zikron berkata... [Reply to comment]

minggu ni je dah 6 barang beli dgn lazada..ni tgh menunggu gdex hantar barang..huhuhu

Anira Abdul berkata... [Reply to comment]

solution kepada masalah traffic jam, nk kena beratur panjang la...smpi2 stok x de pula...online je...murah lak tu...hihihi

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

wahh nak skodeng sat

norita zarif berkata... [Reply to comment]

Lazada naikkan harga...sebelum nih powerbank harga rm68 ajer...tadi baru tgk model yg..harga asal dah naik ..bila diskaun jd rm83...better jgn beli masa diskaun nih..byk penipuannya

Auntie Kemai berkata... [Reply to comment]

online shopping best ..tak perlu nak perabiskan minyak kereta bersesak p shopping. klik klik ja senang citer.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI