Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 September 2014

Terima kasih Agrofarmstay, Melaka !

 

Hari terakhir .. Rasa sedih pulak nak berpisah dengan kawan kawan .. Huhuhuh… Maklumlah , dah rapat dan kena lak dah dok sama sama beraktiviti … Huhuh..

Sesungguhnya di sini , meninggalkan sejuta kenangan manis yang sukar dilupakan ! Terima kasih AgrofarmStay !

Walaupun dah nak berpisah , aku tetap nak bagi idea aku .. Idea camana nak majukan lagi resort ni .. Hurmm ..

En. Bari bersama ayahnya , En.Mat bertukar tukar pandangan dengan aku .. huhu .. Terbaik !

InshaAllah , kami kembali lagi ke sana .. Satu percutian yang berbaloi !

Web : www.agrofarmstay.my

2 komen :

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

Boleh try tempat untuk aktvt dgn family Plak..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Bestnyer kan ? Kalau la dapat join hari tu ^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI