Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 5 Ogos 2016

Best sangat ke produk COSMODERM ?

 

Seawal aku mengenali Cosmoderm , aku tak beberapa yakin dengan produknya terutama pencuci muka ! Aku lebih gemar guna produk yang selalu diiklankan di kaca tv ! Terpengaruh gituuu… apatah lagi model digunakan memang kacak kacak belaka ! Manalah tau , kalau guna leh kacak gitu.. hehehhee..

Hampa sangat ! Muka berjerawat dan berminyak ! Seingat aku , aku dipelawa guna produk pencuci muka Tea Tree Oil dari Cosmoderm dan hasilnya amat mengagumkan !

Sehinggalah aku pengguna setia produk Cosmoderm !

image

Aku bukan sahaja promote produk ni di media sosial tetapi aku menggunakan produk ni setiap hari malah bila gi travel , aku tetap usung terutama pencuci muka dan losyen badan !

Ramai kawan bertanya pada aku.. terutama berkenaan Tea Tree Oil ! Apakah bagus seperti yang aku katakan ? Jawab aku mudah jer… Aku pakai dah 3 tahun dan amat jarang sekali jerawat naik melainkan aku salah makan seperti makan kacang ! Minyak banyak tu.. tapi bila aku cuci muka , esoknya terus kecut !

image

Lepas cuci muka.. guna Tea Tree Oil Magic Body Lotion untuk pastikan kulit senantiasa lembab serta mengelakkan badan dari naik jerawat serta badan berbau ! Huhuhuh.. Maklumlah , bila bersenam , peluh berterabur keluar.. kan kan ?

image

Lama kelamaan , ramai kawan kawan terutama blogger menggunakan produk ni ! Dan mereka berpuashati sangat ! Aku sendiri tak sangka sampai tahap gitu.. Huhuh.. Terutama buat mereka yang ada masalah dengan parut seperti aku , baru baru ni !

image

Gambar atas , kesan dari insiden yang sukar dilupakan ! Kemudian aku guna dua jenis produk dari Cosmoderm. Beberapa minggu kemudian , ada perubahan !

image

Setelah berbulan.. aku terlupa yang aku ada parut kat tangan aku ni ha ! Kalau tak , malu nak letak tangan atas meja makan.. Huhuh.. Nampak parut kooooo !

image

Aku guna apa ??? Sila rujuk entri COSMODERM : Hilangkan parut di tangan aku ! Kena rajin bubuh.. cam aku , bila teringat baru bubuh. Tu pasal makan masa lama nak kembalikan keanggunan ! Huhuu..

image

Keberkesanan produk ni diakui oleh teman teman rapat aku. Ini bukan testimoni berbayar yer ! Aku sendiri terkejut mereka guna produk ni. Made in Malaysia punya.. tak ramai nak pandang ! Huhu..

image

Amacam ? Nak cuba ? Ramai dah cuba dan mereka jadi pelanggan tetap ! Untuk pengetahuan , Cosmoderm bukan sehari dua dalam bidang skincare dan bodycare ni..  berbelas tahun dah wooo ! Bukan calang calang produk Cosmoderm ni.

Mana nak beli ??? Hurmm.. Aku syorkan beli online tapi ada kawan tak beberapa pandai nak guna. Maka boleh dapatkan di Guadian , Wellness , Vitacare terpilih ! Tapi kalau beli online , ada diskaun wooo ! Tak caya ? Sila ke www.cosmoderm.com.my !

image

16 komen :

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

jenama yang di percayai..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Kak Sue pun guna produk Cosmoderm..memang terbaik..

hanieazura.com berkata... [Reply to comment]

Memang bagus produk ni,terutama sekali Magic body lotion,pergi memana mesti bawak cream ni.

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Saya juga pengguna cosmoderm..produk ni memang terbaik..

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Selalu beli kt guardian je.. sbb kdag ada diskaun 15-30% untung woo.. lisa dah 2thn guna cosmoderm. Mmg best.. skrg keje pon guna vit E cosmoderm +lose pwder je. Senang nti nk solat tk perlu susah2 bersihkan muka...kan ada tee trea oil pencuci muka

Que Achmad berkata... [Reply to comment]

Sedang guna sekarang... Trusted brand, terbaek kualitinya

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Saya juga menggunakan produk ini untuk anak saya. Memang maintain je guna yang ni tak tukar yang lain.

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

saya guna tea tree oil facial foam Cosmoderm ...memang serasi betul ngan kulit berminyak. Jerawat pun dah segan2 nak keluar :)

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Guna produk ni gak.. heee..

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Saya salah seorang pengguna tegar cosmoderm..terbaiklah

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Suka dan yakin ngan Cosmoderm..!!
Nina guna shower gel tea tree oil, feminine wash, magic talc lotion yang bagus untuk anak-anak.
Nina selalu beli kat farmasi kat Sogo.

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

memang terbaik,dah 2 tahun lebih guna,kulit makin elok.

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

pengguna tegar cosmoderm, dah 2 tahun pakai... memang best, set tea tree oil & vitamin E complete set ada kat rumah...

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

stakat ni puas hati pakai.
magic body lotion ada sokmo stok kat umah.
bau best.

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

I pun dah jadi pengguna setia Cosmoderm. Sabun mandi, pencuci muka, scrub, mask, pencuci manjakani, lotion...semua Cosmoderm!

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Yanie suma produk Cosmoderm.. Bagus.. Tambahan sabun mandi dan pencuci muka dia bagus 👍👍👍

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI