Semakin hilang parut ku ! - BEN ASHAARI

Semakin hilang parut ku !

 

Segan sebenarnya tengok parut kat tangan aku ni.. Hehehe.. Aku guna produk Cosmoderm untuk hilangkan parut ni.. Aku tak nak la hilang dengan cepat.. Biar amik masa asalkan hilang. Kalau cepat sangat , risau pulak aku apa bahan dalam tu.. Hurmm ..

image

Setelah 2 bulan aku pakai. Tu pun on off.. hehehe ..

image

image

Untuk parut lama , aku tak pasti.. hehehe.. Untuk lebih lanjut leh rujuk www.cosmoderm.com.my atau Facebook mereka , Cosmoderm (Halal Personal Care Products) .

1 ulasan:

  1. wah teringin nak try gak. parut sebab main skate tak hilang lagi

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.