Sememangnya dah begitu !

 

Zahra tiba-tiba menyendiri di sebalik langsir.. Aku pelik memula. Risau je dia dok mengutip benda dan masukkan ke dalam mulutnya.. Tapi tak la pulak.. Dia berdiri tegak jer..

image

Aku hampiri dia.. Aku selak seluar dia.. Hehehehe… Dok berak rupanya.. Aku biarkan dia selesaikan tugasannya. Bila dah selesai , dia pasti akan mencarik aku.. Dia tak leh lama dalam keadaan gitu.. Mesti suruh basuh masa tu gak ! Huhhhhu..

Memang budak , automatik gitu kan ? Tau tau menyorok ! Nampak sangat memang sesuai buat pepatah.. Mana ada orang berak depan orang ramai kan ? Eh , ada eh ? Owh… orang giler , duniawi !

2 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.