Sabtu, 17 April 2010

Jelajah Blog : Mysara Newrie

Hehe.. makan dah ? Kalu belum .... g la makan .. nak tunggu aku banjer , lambat lagi .. nun raya nanti baru aku banje .. lalala .. ok ok .. blog seterusnya ialah MYASARA NEWRIE ...Masih lagi belajar .. huhu..bagus bagus .. dah ada blog dan rajin update lak tu ... kenangan masa akan datang .. kan kan ..

ADa beberapa soalan yang dia bagi dan aku nak jawab !

  • Cendawan goreng ? Ma feveret ! Tiap kali g Cameron Highland , pasti membelinya
  • Dah puas jelajah blog Ben Ashaari ? Ok nak tanya , aku kije kat mana ? Apa nama gym aku pergi ? Haaaaa..jawaab jawabb.. hahahaha ... kasi mandii ini olanggg.
  • ooo..u follow me i follow u eh .. dah !
  • Blog dah 1 tahun 3 bulan , baby ? Blog aku baru 5 setengah bulan! lagi baby wooo
  • Ada muzik ? hehehe.... speaker kat laptop ni 24 jam mute .. hahahaha ...
Anyway , blog MYSARA mmg cun ... i like .. entri entri nya pun santai .. maklumlah ... student..banyak masa

Ok ... korang lak g jelajah blog dia ... Jgn lupa follow dia sekali tu haa.. nanti dia follow korang balik .. kan kan ? JOM JELAJAH >>> MYSARA NEWRIE

1 komen :

mysara newrie berkata... [Reply to comment]

TERIMA KASIH !!!!!!!!! ;DDDD SUKE SGT2 ! HAHA TERIMA KASIH BYK2 ! ;DDD

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI