Jelajah Blog : MISS IZAH

by - April 24, 2010

pheewitt...awek ganu neh ... single lagiiiii... seyes..takde yang berpunya .. sapa sapa yang berminat , sila isi borang yer .. hehe..guwau ..Nak tau nama betul dia kah ?

Dia ni suka sebut .. kah .. kah .. kah .... apekah .. kenapakah ... adehkah .. kah kah kah...

Ok .. blog ni dah berkurun mintak aku jelajah dia ..tapi aku tamo sebab dia malas update ! Haaa... tamo tamo tamoooooooooooo..

Tiba tiba skang ni lak rajin update... alasan yang diberikan , laptop rosak .. dok tunggu sapa sapa sudi nak sponsor! Aku kata dah kat dia ... tak yah susah susah .. letak je dalam senarai barang hantaran .. ada la nanti sudi bagi .. berderet tu dok beratur ..

Blog cik izah kita ni ... dah lama dah .. berkurun lamanya.. cuma tak diguna pakai sejak ... haa.. sejak .. haaa .. sejakk ..haaaaa ..biasa laa kan ..anak muda .... bila dah ... haaa ..baru nak .. haaa .. sila isi tempat kosong yer ..

Sebelum aku ada blog , dia dah ada blog .. tapi baru skang nak aktif balik .. tak pe la ..apa kata kita ramai ramai kasi dia semangat ..abang abang bujang tu ...psstt... pe lagii >> MISS IZAH

You May Also Like

5 comments

  1. bila nak terjah blog saya..http://myvitrd.blogspot.com.
    aku yang malu dengan abg ben

    BalasPadam
  2. masheh brooo... ahaks
    cant wait for the 2nd wave... :)

    BalasPadam
  3. Ben..jelajah la jugok blog kawe..http://wdj9100.blogspot.com/..hehe.apa pun kawe respect ben jelajah setiap blog..bukan kerja senang tue

    BalasPadam
  4. me too..jelajah ya

    http://alinaclover.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oelh-ben.html

    BalasPadam