Sapa Kata Jadi Bos Besh ???

by - April 30, 2010

Sian kat boss kecik aku ni ...Boss besar aku tak de blog .. so dia tak la dapat meluahkan perasaan dia kat situ .. hehehe .. sian sian ...

Tadi aku ada buat entri berkaitan dengan sakit kepala aku yang mana ramai memberikan komen komen serta petua .. Terima kasih yer ... Yang memberi komen tu termasuk la boss kecik aku nih ...

" setuju..mengadap lappy berejam pastu dengan kepala berat pk bende yang tak reti buatku sakit kepala terus flat pusing2 bintang ada burung2 tu semua..rasa mcm nak swimming baikkan kepala otak ni..harap2 bos kita tak sakit kepala ada anak buah sakit kepala cam kite ni..lucky enough i still dun have high bp..who knows one day..nauzubillah!! "

Sian kat dia .. aku mmg boleh nampak la kebzan dia ari ari ... lari sana sini.. telefon tak henti henti berdering .. dok layan kerenah orang ... fuh... dasat dasat .. tu baru bos kecik ! Bos besar ? huhuh.. kebzan yang terlampaunya membuatkannya sampai terlupa nak kawin woooo ... haaa .. kan MISS LAI kan .. haaaa... seyes wooo ... wa ckap luu.. nasib baik bos kecik aku ni sempat kawin .. kalau tak ??? haaaaaaaaaaa...

Wife aku pun gitu gak .. kalau datang kebzannya ... haih ..aku nak tengok muka dia pun takut weh ... berkerut ajaaaa .. Bos aku ni ngan wife aku satu bidang cuma bos aku senior dia ... ekekek.. tak masuk campur arrr... hahaha ..pssttt , aku mmg anti skit diorg ni .. nasib baik bos besar n bos kecik aku ni ok sangat ... kalau tak aku lama dah jadi blogger fulltimer ... hahahahaha.. Wife aku ? Entah .. kat umah ok la ..ngan staff dia .. ermmmm ermmm... dia cerita dia ok .. tapi entah ler..tak tengok ngan mata kepala aku sendiri la kan ..

Setakat ni alhamdulillah , diorng diorng ni tak kena HBP .. aku lak yang kena ... cam aku kata .. keturunan .. nak wat camana kan .. takkan nak salahkan moyang aku kot ... hahahaha ...

ok .. pada yang nak berkenalan dengan bos kecik aku ... >> DBALKIS dan ni lak blog wife aku ..rasanya ramai dah kenal kot ..pada yang belum kenal .. >> AZILA ..

Tengok je tau ..jgn ngumpat aku lak weh.. sian aku .. kang haaa..kang haaa..



You May Also Like

1 comments

  1. ben.......bos kecik ker, besor ker..semuanya bikin sakit kepala...

    ko, dah pi klinik?...pening kepala ayu nie nampaknya dah susut...kalau nak share petua...blander epal hijau dengan peria katak(yang kulitnya kedut2)...amalkan minum pagi2....kalau seminggu 3 kali pun okey...

    cubalah yer...kalau En Zalie, ayu sediakan masa paras darah tingginya naik, now dah tak tinggi lagi..Insyallah berhasil

    BalasPadam