Nik Aziz Di Ugut Bunuh Oleh Pemuda Umno ?

by - April 30, 2010

Ada seorang sahabat blogger yang ku sayangi tadi ( dia tak kasi sebut nama dia ) ada meninggalkan satu url untuk aku baca sebagai pedoman agar berhati hati ketika membicarakan isu isu sensitif di online ..

Terkejut gak aku baca .. Nik Aziz antara pemimpin yang aku hormati kerana ilmu dan rendah dirinya sebagai pemimpin di negara ni .. Aku bukan peminat politik ... hehehe.. tapi aku tak suka bab bab bunuh membunuh ni ... sapa yang rugi ? Haih ...

Kes ni bukan di blog tapi di FACEBOOK .. berikut adalah kata katanya yang aku petik dari satu blog ni ..

" Belum lengkap lagi sebab seekor lagi barua tak mati iaitu Nik Aziz. Tunggu aku pi bunuh Nik Aziz dulu baru lengkap. Setan tu tak layak duduk kat muka bumi ni lagi”

“Senang bunuh orang. Tikam jer. Aku sanggup dihukum gantung jika aku dapat bunuh Nik Aziz al Dajal tu”….begitulah kata-kata biadap pemuda Umno ini. " ..

Korang leh baca kat blog ni .. >> sini ..

* Kak Jie .. tqqqq... hehe

You May Also Like

5 comments

  1. sejak kes Rafiqin tu, selalu sgt berpesan dgn anak2 ...jaga adap kat facebook, jangan nak tulis macam Tuhan tak nampak... nanti jadi apa2, orang akan salah mak bapa...

    sejak kes Amirulrasydi tu - berpuluh2 kali berpesan dgn anak2..jaga diri jangan buat macam mama macam tu...jangan buat benda2 yang kesan buruk pada keluarga..

    susah sgt nak didik anak2 skrg...kita dah jaga tapi pengaruh di luar sana sangat mencabar.

    BalasPadam
  2. masya'allah..knp org skrg mudahnyer m'bunuh org...dah macam bunuh nyamuk pulak...begitulah klu hidup b'temankan 'syaitan'...nauzubillah....

    BalasPadam
  3. akhir zaman ginilah
    ulama' di hina2 camtu

    sedangkan rasulullah pernah bersabda :

    al-'ulama' warasatul anbiya'

    bermaksud ulama' itu pewaris nabi

    selepas arwah ishak baharom
    hanya tg nik aziz yang nampak kredibiliti sebenar seorang ulama'

    ku sayang tgna

    moga anak2 zaman skrg akan ada yang mewarisi perjuangan rasulullah seperti yang dijalankan oleh arwah ishak baharom dan juga TG Nik Aziz...

    ya ALLAH selamatkanlah pejuang2 ISLAM dari fitnah dan kejahatan umat akhir zaman

    BalasPadam
  4. cube bace kt sini plak=D
    http://pilihan-anda.blogspot.com/2010/05/bunuh-nik-azizsendiri-reka-isu-sendiri.html

    agak2 pihak mana yg betul? cmna anak2 muda nk contohi kepimpinan yg ada skg ni?
    emm. sy x sokong mana2 pihak (mmg x layak mengundi lg pun) sbb sy pun bkn peminat politik.. hahaha..

    BalasPadam