Ramainya Rakyat Malaysia Bergelar Jutawan

by - April 30, 2010

Tak sangka ek ... dah ramai rakyat malaysia bergelar jutawan segera .. Tak yah g kerja .. just masuk jer program program tertentu .. Bangun pagi , tengok akaun . .waaaa...beribu ribu .. Aku rasa tak lama lagi kalah la Bill Gates tu ..

Program program macam ni sedang bergiat aktif dalam internet .. Macam macam jenis ada ... Dengan skali klik dah leh dapat RM100 , dan banyak lagi la .. Ni contoh yer .. ayat ayat promosi yang boleh buat tekanan darah aku 'turun' .. hehe

" hari2 pas wake up subuh ngok jiran gegas kuar umah pi keje... jam 7am pi kuar beli paper pastu ngok ragam org dok tension jammed dlm kereta berebut pi keje.. pas Zohor lepak kat Starbuck ke @ mana2 layan Tagged,YM etc sambil ngok org keje kuar lunch... Then petang & malam ada la 1/3 talk-talk,eat eat drink drink.. kadang2 lepak hisap shisha sampai pagi... Esoknya agak2 nak cuti..cuti terus, nak tido ke,nak merayau ke...up to me lolz... Life mcm ni pown dapat ler masyuk 5 angka je sebulan...skit je ada org 5angka Sehari dh.. Alhamdulillah dapat settled hutang2 6digits & nak amik BM sebiji & upgrade umah dulu lolz... Pagi2 dah pengsan ngok duit masuk lg dlm akaun... adehhhh...

Sampaikan ramai ahli-ahli mereka dapat Income yang luar biasa dan tak disangka-sangka!!! Setiap bulan ada saja yang keluar BMW baru...Nak tahu??? Ramai yang tertanya-tanya. Tapi ada yang tak pasti tentangnya, ada juga yang malu-malu...ada yang kusut kepala pikirkannya.... Apa nak kusut? kalau kusut tu leh buat duit teruskan jerlaaa... kalau nak tau jugak datang ke funtion setiap rabu and jumaat pukul 9 mlm.. Tak kena bayar pun. Just datang dan dengar dulu, kalau suka boleh join, kalau tak suka tak apa. At least you all boleh dapat ilmu macam mana nak dapat at least RM20k pada bulan pertama!!!
"

Kalah orang main saham ni beb... tak lama lagi , banyak syarikat kat malaysia ni akan amik tenaga asing sebab rakyat malaysia tak yah g kerja dah .. duk umah je ... sebulan 5 angka tuuu ..

Haihhh... macam macam cara nak cepat kaya.. Yg pelik tu , kalau nak tau rahsia kejayaan dia . sms la dia .. hahahahahha.. Kalau betul ko kaya , bagitau la semua ... ni semua propa je lebeh !

You May Also Like

13 comments

  1. bagi pendapat ika org2 cmni kaya dengn hasil yang tak tahu dimana puncanya.. bahaya.. kaya dunia tapi kalo rezeki tak berkat x boleh jugak kan =)

    BalasPadam
  2. takot n tak yakin ngan cara kaya mcm tu..huhu..makan gaji @ bukan bis ok ag

    BalasPadam
  3. haha.
    tenaga asing tu tak ada pulak layan program2 ni..
    nasib baik..
    kalau tak,, syarikat kat malaysia pun ttup..
    sbb tak ada pekerja langsung..
    **bos2 syarikat tak nak pulak masuk program2 ni??

    BalasPadam
  4. taknaklah tak tau sumbernya dari mana...bukan senang nak senang..kalo senang chenggitu tentu tak ramai org kita yg muflis

    BalasPadam
  5. haah.. kalau betul ko kaya.. ko je la yang kol aku yang nak tahu nie kan.. hehehe.. telus ke tak telus diorang tu..

    BalasPadam
  6. ish..tak semudah itu boleh kaya tanpa usaha..
    mesti ada 'keje' disebaliknya...

    bunyi kaya dan takyah keje tu mmg best..tapi berkat ke hasil pelaburan tu? kita pun tak tahu

    BalasPadam
  7. Banyak jugak syarikat mcm tu kena serbu..dengar berita pagi ni ada satu dah kena serbu sbb guna WANG POS bayar... tapi ramai org2 kita ni x serik2 nak jugak masuk itu ini kalau ada peluang je terus masuk..duit keluar senang2 je mcm senang sgt cari duit..bg kat pihak2mcm tu FREE2 jerk..kesian la kan.. nti anak bini x makan..pas tu pjam ALONG ke ANGAH ke pulak..sbb duit dah kena SONGLAP...kaya ke???
    keja siang malam cari duit penat beb..senang2 bg org lain yg mmg tunggu mangsa mcm naga NGANGA mulut nak NGAP je pun..
    Bukan senang nak senang beb..usaha dgn rajin..bisnes pun mula sikit2 lama2 jadi bukit..x kan dtg menggolek..lain la kalau mmg lahir sbg anak sultan brunei ke kan.. kaya raya dah..

    ** Org2 kita lebih suka melabur nak cepat kaya dari pada melabur dgn jangka pjg yg mmg boleh senang bila pencen nti..(UNIT TRUST)

    Rancang lah masa depan sebaiknya
    Renung2 kan..fikir2 kan.
    Wallahua'lam

    BalasPadam
  8. hati2 dengan biz yg mcm ni.. bnyk saiko org..mula2 byr sikit..pastu saiko suruh buat pinjaman lak for dpt pangkt lg tinggi..

    BalasPadam
  9. banyak scam je nihh bro...nak tahu lebih lanjut cuba tengok kat
    sini

    BalasPadam
  10. skang ni memang! banyak sangat scam pastu MLMlah... tapi masih ramai orang tertipu! sebab nak kaya dengan mudah.. alahai

    BalasPadam
  11. scam = menipu je lebih hehehe

    kalo dh ramai sgt jutawan kat malaysia nih, nape list 10 org terkaya kat malaysia asyik-asyik nama sama jer?huhuhuhu

    xder pon nama dorang ni masuk dlm list ekekeke

    BalasPadam