Jelajah Blog : Bicara Dari Bulan

by - April 29, 2010

Blogger kali ni ialah seorang awek cun bernama SOFFYA CIK BULAN dan berasal dari Kemaman , Terengganu .. Waa..bestnyer..dekat ngan cherating... suka g Cherating wooo ... eh, lari terus tajuk ... menunggu dengan penuh kesabaran aku ke blognya .. hehe.. sampai daaaaaahhhhhhhh...

Panjangnya penerangannn ... tapi menarik.. panjang panjang pun tak boring woo entrinyer ..Ditanya kenapa nak aku jelajah blognya .. dia jawab nak fofular .. peewitt..pasni popular arrr...insyaAllah ...

Blognya meriah ... suker sukeer... headernya sempoi ..best... Komen ? Serius tak de .. semua ok termasuk template ... Semoga berjaya ek soffya ..

JOm.. kita g jelajah blognya .. aku paksa korang ni .. bukan susah ..klik , tengok.. baca, komen .. haaaaaaaaaaaaa... jommmm >> BICARA DARI BULAN


You May Also Like

2 comments

  1. ekekek...ayat den tu...nk fofular..tp byk kan reason ditulis kn en ben...hehh.fuuh, tk sgka secepat ini diterjah.tgk hri tu list pnjg lg...he

    well, time kasih byk2...okay, wt sape yg sudi singgah blog dari segemn jelajah ni...boleh ah dtg bc2 celoteh, kisah cikgu, dan tips sikit...


    ni entry utk ben utk segmen terjah tu...

    http://soffya86.blogspot.com/2010/04/ben-ashaari-segmen-jelajah-blog-nak.html


    thnks en ben...:)

    BalasPadam