Buat Sahabat Yang Berada Di Perantauan ..

by - April 27, 2010

Erk .. aku dok mencari mana mana pembaca atau blogger yang sedang belajar atau menetap di Denmark ... Ada tak ? Bukan pe .. aku nak sambung PHD aku kat sana .. Eh ..tertinggal .. BOS aku.. hehehe ..

Dia nak g nanti .. kot kalau ada kenalan dah , senang skit ..nak cari rumah sewa .. pastu nak tau tentang skim under sapa .. JPA ke ..atau sebagainya la .. Kalau ada tu .. bagitau aku ekkk ... bos aku ni perempuan .. aku je bos lelaki yang ada .. aku bos merangkap kuli gak .. hahahahah..

Ermmm .. aku dah keluarkan gambar tadi .. niat bukan nak tunjuk apa apa pun .. tak caya ? G tengok kat blog aku satu lagi .. ada permintaan nak tengok gambar kawin .. kalau ikut aku , mmg aku tak nak dedah pun gambar wife .. bukan pe .. ni blog aku .. tamo kaitkan dengan dia .. kot marah kat aku nanti dia attack wife aku lak .. bukan tak pernah terjadi dulu..ada kes ... sbb tu aku kuarkan semua gambar wife..

Tu je la pesanan dari kekasih .. ( spring) ... niteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. esok nak bangun awal ... Ermm tertinggal lagi LEVERAGE ..haihhh .. blog punya pasal ...

You May Also Like

12 comments

  1. psstt ben..laki aku dah donlod leverage new sizen sampai episode akhir..ko maw...???ko hengat free..???

    BalasPadam
  2. hehe dni ado gak request nak tengok ur wife kat blog lagi satu. lalala ;p

    kawan kat denmark non ado. kat cambridge dengan adelaide ado..

    Dni Yakin Boleh Kaya Dengan Cara Begini

    BalasPadam
  3. Pi lah usha2 kat Sue Joshua, dia kan dok Denmark.....

    BalasPadam
  4. wife pacik ben mmg cun.
    aiihh.. xkan ader agi nak cilok bini org.. jaat sungguh. cam citer adamay lak.hihi

    BalasPadam
  5. kan best kalo blh pi blaja luar negara! :)

    BalasPadam
  6. wife pacik ben mmg cun.
    aiihh.. xkan ader agi nak cilok bini org.. jaat sungguh. cam citer adamaya lak.hihi

    BalasPadam
  7. honey:tamauuuuu..heheh

    dni: adehh..jauh lari tu

    mat : haaaaaaaaaaaaa..si sueeee.. lupaaaa..tqqqqq..ckp kt ummi..projek on !!!! huhu

    BalasPadam
  8. alahai
    sorry
    xtau la ben
    urmmm

    awek denmark adalah
    hehe

    BalasPadam
  9. denmark ek..best woo..he4...ben bos+kuli...hek4..tak2...

    BalasPadam
  10. Saya ada kawan buat Phd di DTU denmark... Blog dia, www.azizulazri.blogspot.com maybe blh tanya pendapat dia...

    Kalau nak mintak tolong saya apa2 pun boleh juga sebab saya dah tinggal di sini for about 3 years... insyaAllah akan membantu semampunya...

    BalasPadam
  11. haha...aku ingat ko td ben...kalo x rindu la aku...wawawawa

    BalasPadam
  12. La Ben, nak mintak tolong pasal bos hang tu ka? ingat hang tersepit besi kat gym sampai nak mintak tulon! La ni napa plak tetiba cakap utara plak! hehe
    Ben, boleh sesangat, apa2 email Sue r..atau tulis kat message FB Sue ke, mana2 r yang boleh dibaca.

    BalasPadam