Last entri no 3 .. Pasni Takda dah

by - April 29, 2010

Begitulah azam aku ... tak nak tengok laptop malam ni .. tamo update blog .. Berjayakah aku ? kita sama sama tungguu ..

Sampai sampai tadi kat ERL , aku ingat wife dah sampai .. tapi sayangnya aku jugak sampai dulu .. Bukan per, aku dah la fenin ... sakit pala ... pala pun sakit .. takut la aku terpitam kat situ gak .. haaa.. tak ke jadi kes haru kat situ .. jgn dibuat pengsan kat tempat orang ramai .. silap silap aku kena culik wooo ... bukan senang wooo ..blogger popular neh .. hahahahhaha ... dah dah ... jgn kutuk !! Biar aku je kutuk aku sendiri .. korang tak leh ..dapat dosa. ..

Baru aku on laptop .. sempat la baca komen dari kengkawan .. tapi pelik la kan ... aku slow gak nak balas komen .. pasal pe tah ? Baca tu suka ... nak balas tu slow lak .. entah ler ... ni semua sikap ni... kekekke...

Sambung.. baru nak eja , wife sampai dah .. terus aku masuk .. Eh lupa .. wife aku tak cita kan pasal pokok sayur tu .. haaa.. hidup tu aku jagaaaa ... Ok sambung.. bila dia sampai , terus g Alamanda Putrajaya .. Tadi aku cakap aku teringin nak makan steamboat ...hehehe..

Ermm.. selesai makan daaahhh ... Camana ?? Layanan , cantek ! .. Makanan ?? Cun... Yang bestnya aku rasa pekerja dia ramai dari Bangladesh .. tapi cakap melayu fasih tu... Senyum dan cermat ... Berbanding ada satu kedai kat Bangi tu ... haihhh... dah duduk .. lama lak tu.baru datang nak amik order ... Yang kat Alamanda tu , tak sempat ko duduk di dah bagi menu ! Haaa...

Disebabkan layanan yang bagus maka aku bagi la tips... RM0.90 ... ok pe ?? Budak budak mana bleh main duit sangat ... hehehe ... Banyak aku makan weh... sampai layu dah mata aku ni .. ni kira ngantuk dah ni.. hehehehe .. Erkkk... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

You May Also Like

4 comments

  1. nti vuncet perot tu baru tawuuu



    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Maya! Kenapa nak Dani jugakk??

    BalasPadam
  2. hehe... td je dulu sejam dua. pasni bangun konfem segar bugar. tak pon suh kak azila siram macam siram pokok dia. mana tahu leh sesegar tanaman beliau hikhik.. lariiiiiiii takot kak azila siram sebab ngumpat dia ;p

    BalasPadam
  3. aikkkk.. ada dah entry... buleh ker incik ben nie tahan seminggu tak blogging???
    nanti cam na nak jadik blogger no 1... berada di tangga bawah 100 ??? cam na tuh..?? haa jawab jawab.. tak penah nk menjawab nie... besaaaa dia...

    BalasPadam
  4. wah, nie kira keep the change lah yer

    BalasPadam