Jelajah Blog : Aku dan Sesuatu

by - April 26, 2010

Adik kembar blog aku !!! Huhu .. dimanakah kau menghilanggggg.. .

Blog ni .. simple .. tapi padat ... ermm...Banyak jugak entrinya yer ... Syue Mustafa.. satu 'kampung' ngan aku ni .. dok Putrajaya .. Aku tak pernah jumpa dia tapi dia je yang pernah nampak aku .. adeh...

Baru lagi dalam dunia blog .. hits pun tak tinggi.... apa kata kita semua memeriahkan dunia 'beliau ' ? hehehe .. ramai ramai masuk sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tinggalkan jejak anda .. hehe

Jom jelajah blog >> AKU DAN SESUATU

You May Also Like

1 comments

  1. Salam. Terima kasih. Akhirnya Ben sudi jelajah blog saya. Adik kembar blog ya? Ahaks..... Maklum ler kita lahir di tahun yang sama. Blog berkembar pun jadi ler. Ambik berkat, kot-kot boleh jadi macam blog Ben. Sebenarnya saya create blog ni coz masa tu boring di tahap gaban coz boss takde selama sebulan, menghabiskan cuti tahunan.

    Ben dok Presint berapa? Actually saya satu kg dgn isteri Ben. Jaga-jaga, Pasar Tani tu depan opis saya jer tau. Ben datang nanti senang saya tengok...

    BalasPadam