Jelajah BLOG SAHABAT FB : IRINE NADIA MARCELLO

by - April 28, 2010

Salah seorang sahabat di FACEBOOK aku yang juga mempunyai blog ... Hurm .. aku percaya ramai kenal dia FACEBOOK malah pernah tengok di majalah .. kan kan ?


Kenapa dia menjadi pilihan aku malam ni ? Sbb mmg aku pelawa dia untuk aku jelajah blognya .. Blognya mmg dah lama aku ikuti secara tidak langsung ... Bagi aku , blognya mmg unik .. mmg best ..


Gambar gambar yang menarik ... dan juga cerita cerita yang sememangnya datang dari kehidupannya sendiri .. Hurmm ... menarik untuk di baca .. menarik juga untuk dijelajah ..

Blognya lebih tua dari blog aku .. hehehe .. kira pangkat kakak la .. Jauh lebih popular dari blog aku yang baru nak hidup ni ... Aku nak cerita lebih lebih susah sebab mmg best blog dia ni ..

Apa kata kita jelajah ramai ramai .. adakah kata kata aku ini benar atau sekadar ?? Jomm JELAJAH BLOG SAHABAT FB >> IRINE NADIA MARCELLO

You May Also Like

3 comments

  1. ben,,blog dia ayu pun dah follow..mmg best warna warni

    BalasPadam
  2. enjoy+tenang tol la bila usha belog si irine nie..tq bro ben sal war2 kn belog ni kt teman..tertambat sudah bah hati ini dgn belog itu..huhuhu

    BalasPadam