Jelajah Blog IBU : Diari Bonda

by - April 26, 2010

Ermm...peringatan yer..kalau nak masuk blog ni kena guna IE ... Lain lain browser akan mengakibatkan template kelihaan tidak cun dan kemas !

Bila aku tengokkk je muka laki PUAN ZURINA ni...aku rasa cam kenalll ... rupa rupanya kecil sungguh dunia blog ni.. laki dia tu kawan aku... satu opis dulu ... hehehe... last last jumpa kat sini jer.. alhamdulillah ..

Blog isteri kawan aku ni , simple jer .. sah sah laki dia tlg buatkan .. hehehe... Cuma ada satu pembetulan kat situ .. Puan Zurina memberitahu aku ini founder GB ... Pembetulan .. hanya admin .. hehehe...

Tulisan ... warna pink ? aku view dgn mozilla so tak nampak dengan jelas ... Korang nampak tak ? Ok ok .... aku takde pe nak komen .. blog kawan kan ..hehehe ... so ... jom kita g jelajah ramai ramai .. korang komen tak pe.. aku tak leh .. hahahah .. Jom jelajah blog ibu >> DIARI BONDA

You May Also Like

3 comments

  1. Ohhh.. mekasih En. Ben.. saya silap eak..hehehe... admin jer bukan founder.. ok ler pepehal pon kira org kuat jgk lar kan kat GB...

    Ermmm... En. Ben pon silap jugak.. blog tu saya manage sendiri.. not my hubby... dia tukang baca jer.. even template n everything.. I'm on my own... saya tak ler buta IT.. kengkadang biler dah buntu cuba tak jalan² baru mintak tolong sifu.. ;)

    Anyway mekasih yer for ur review..

    BalasPadam
  2. oo..yeker..sowi sowi... kenapa tak guna template yang mana semua browser boleh view dengan ok ? cadangan jer ... sbb tengok idea dah ada .. cuma slack kat browser...

    sama sama aa...kim salam kat adi yer

    BalasPadam
  3. salam en. ben,

    adi & kak eina tu jiran sblh umkah sy..hihi.. pon nak mention kat sini erk? kui kui kui..

    BalasPadam