Satu Plugin Yang Aku Berkenan ...

by - April 28, 2010

Plugin ini diambil dari FACEBOOK ... tapi code ni aku dapat dari seorang sahabat , AZRUL HISHAM .. Menarik gak .. kalau yang kecik kecik gini aku mmg suka nak letak ..tak la nampak semak ...

Apa pendapat korang ? Ok ke tak ? Kalau tak , aku buang balik ni ??? Korang pun bleh letak gak kat blog korang tu .. Salah satu cara gak nak tunjuk muka korang tu selain komen .. kan kan ? hehe...

Thanks bro ....

Alamak ... aku dah test ... masalah masalah ... kena login FB dulu ...bermakna cuma yang ada FB je boleh klik 'like' ..ermm ..ini bermakna .. aku nak kuarkan la balik .. hehe.. leceh .. ekekekke..

You May Also Like

1 comments

  1. haah..kena masuk FB dulu bro..lupa nak habaq no...hehe :)

    BalasPadam